Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
oj.. ciesz się tą chwilą ... <lol> potem człowiek tęskni do tych młodzieńczych zachowań swojego futrzaczka :-)Wiola_84 pisze:Piękny, naprawdę piękny ten twój kotek, aż się nie moge doczekać kiedy ten mój Pepuś będzie takim kawalerem
dlatego tak chętnie wszyscy oglądają malunie i te troszkę większe kociaki ....
A twój Pepuś jest przepięknym młodzieńcem <zakochana> będę go podglądać :-)
-
dora
- Hodowca
- Kontakt:
Coś w tym jest "małe jest piękne" i zachwyca wszystkich ale te już dorosłe też są piękne i chętnie oglądane tylko niech pańcia szybciutko kolejne zdjęcia robi i nam tu pokazuje. Bo Brono to dorodna piękność i nie można go ukrywać.margita pisze:
oj.. ciesz się tą chwilą ... <lol> potem człowiek tęskni do tych młodzieńczych zachowań swojego futrzaczka :-)
dlatego tak chętnie wszyscy oglądają malunie i te troszkę większe kociaki ....
A twój Pepuś jest przepięknym młodzieńcem <zakochana> będę go podglądać :-)
Fotki plenerowe super, proszę o kolejne piękne aranżacje np. z drapakowego lasu
- margita
- Agilisowy Rezydent
oj, coś ostatnio nasz Bronuś bardziej upodobał sobie nasze łóżko niż ten piękny sizalowy las
z jednej strony jestem zła że porzucił drapak, z drugiej cieszę się że szuka naszego towarzystwa do spania <mrgreen> no chyba że chodzi tylko o wygodę ... :-P
A wszystko przez Majówkę :-) tam spał tylko z nami, ale i łóżko było ogromne
Tłumaczyłam sobie że nie miał tam swojego drapaka i pewnie dlatego ...
a tu w nawyk przeszło i teraz w domu z TŻ-tem się gnieciemy bo żadne z nas nie ma serca go wygonić z łóżka <lol> i to wcale nie jest takie śmieszne
z jednej strony jestem zła że porzucił drapak, z drugiej cieszę się że szuka naszego towarzystwa do spania <mrgreen> no chyba że chodzi tylko o wygodę ... :-P
A wszystko przez Majówkę :-) tam spał tylko z nami, ale i łóżko było ogromne
a tu w nawyk przeszło i teraz w domu z TŻ-tem się gnieciemy bo żadne z nas nie ma serca go wygonić z łóżka <lol> i to wcale nie jest takie śmieszne
-
dora
- Hodowca
- Kontakt:
<lol> <lol> super, czyli czułość z Bronka wyłazi, ma potrzebę towarzystwa. Ten pomysł z dokoceniem to świetny pomysł Bronek będzie miał towarzystwo do rozrabiania.margita pisze:oj, coś ostatnio nasz Bronuś bardziej upodobał sobie nasze łóżko niż ten piękny sizalowy las![]()
A wszystko przez Majówkę :-) tam spał tylko z nami, ale i łóżko było ogromneTłumaczyłam sobie że nie miał tam swojego drapaka i pewnie dlatego ...
Rozumiem cię z jednej strony to takie miłe, kocisko w łóżku ale co tu dużo pisać więcej niż dwoje w łóżku to już tłum.
- margita
- Agilisowy Rezydent
no właśnie, mam nadzieję, że wróci na swoją rynnę <mrgreen>
Jeszcze tak niedawno narzekałam, że Bronek kocha na odległość - a teraz kiedy pcha się do nas to narzekam <shock>
oj te człowieki to jakieś niezdecydowane <lol>
a z tym dokoceniem to chyba nie wytrzymam ....
tyle jeszcze czekania ...
chyba jednak jakieś czary rzucę ... <lol>
Jeszcze tak niedawno narzekałam, że Bronek kocha na odległość - a teraz kiedy pcha się do nas to narzekam <shock>
a z tym dokoceniem to chyba nie wytrzymam ....
-
dora
- Hodowca
- Kontakt:
<lol> <lol> <lol> jak tak bardzo chcesz czarować to proszę zaczaruj pogodę niech te słoneczko nie chowa się za chmurami, jakieś ochłodzenie zapowiadają. Proszę, proszę zaczaruj tak przyjemnie cieplutko już było.margita pisze:no właśnie, mam nadzieję, że wróci na swoją rynnę <mrgreen>
a z tym dokoceniem to chyba nie wytrzymam ....tyle jeszcze czekania ...