Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- margita
- Agilisowy Rezydent
- ania1978
Gacuś to może zgrabniutki jest ale jak dalej będzie tak pożerał to nie będzie przypominał brytka <shock> jedzonko już ma wydzielane ale co z tego jak on swoją porcję dzienną wciąga prawie przy jednym posiedzeniu <shock> <shock> <shock> a potem chodzi i miałkuli , że jest głodny i ostentacyjnie dzwoni resztką chrupek w misce <lol>margita pisze:tak mi się wydaje, że to forum chyba wpływa na wagi naszych kociastych ... <lol>
mój Bronek olbrzym a i Izar rośnie w oczach ...
ale dla mnie Gacuś jest idealny, zgrabniutki i tak pięknie bielutki <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
<suchy> skoro "wydzielasz" to jak kicia moze na raz zjesc dzienna porcje ?ania1978 pisze: jedzonko już ma wydzielane ale co z tego jak on swoją porcję dzienną wciąga prawie przy jednym posiedzeniu
Ja tez Missuni wydzielam chrupki, jakies 25-30 gr rano, reszta podzielona miedzy poludniem a wieczorem (czasem w poludnie jest pol puszki mokrego, oczywiscie rybki....). Bo jak nasypie rano "dzienna" porcje, to o 10h00 micha pusta, a kot mialczy, jakby ze 3 dni nie jadl... <lol>
Zarloczki nasze male slodkie <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- ania1978
Yamaho , u mnie wydzielanie polega na wsypaniu rono całej dziennej porcji do michy aby przekonać się ile on zjada. Pomyślałam sobie, że skoro kot musi mieć dostęp do suchego cały czas to tak właśnie robię
Gacik mokrego nie dostaje wcale bo mu nie służy
Jak bym mu dzieliła na części tak jak Ty to robisz to chyba moje chucherko zapłakało i zagłodziło by się na śmierć <lol>