Zuzia i Tosia
- Karola
Re: Niebieska Zuzia i czekoladka Tosia
Czy Wy macie żywego tego fikusika? bo z tego co wiem, fikusy sa dla kotów trujące...
Chociaż kocice wyglądają, jakby nigdy w życiu im nic nie było, lobuziary..
- woitek i ela
Karola kwiatek jest sztuczny i ulubiony przez Tosię <mrgreen> wpada na fotel i póki nie odpadnie listek nie zejdzie z fotela <rotfl> a potem bawi się listkiem dopóki Zuzia jej nie zabierze <lol>Karola pisze:Czy Wy macie żywego tego fikusika? bo z tego co wiem, fikusy sa dla kotów trujące...
- woitek i ela
Fotka z serii spać byle jak aby spać <mrgreen> (sorki za jakość fotki)
No i nasza Tosia vel morusek <lol>
No i nasza Tosia vel morusek <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
A gdzie się kupuje takiego fikusa, który wygląda jak żywy? Ja takiego chcę! Zawsze miałam duuuuużo roślinek, wszystkie musiały się wyprowadzić odkąd są koty, bo Kitka nie tylko je męczyła, ale i podjadała
No i łyso tak bez zieleni... Co prawda ostał się jeszcze jeden przyczułek, ale i on padnie, to "dach" regałów na książki, póki co koty tam nie potrafią wejść, ale Kitka już przypuściła atak (co widać po śladach po pazurkach na regale :-) Zabrakło jej do szczytu najwyżej 40cm!)
No i łyso tak bez zieleni... Co prawda ostał się jeszcze jeden przyczułek, ale i on padnie, to "dach" regałów na książki, póki co koty tam nie potrafią wejść, ale Kitka już przypuściła atak (co widać po śladach po pazurkach na regale :-) Zabrakło jej do szczytu najwyżej 40cm!)
- woitek i ela
Agnieszko parę lat temu kupowaliśmy to przez Allegro z kwiaciarni w Tczewie ale teraz nie mogę jej znaleźć może nie wytrzymali kryzysu i sie zwinęli 8-)
Jakby co znaleźliśmy podobne :
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=fikus
Jakby co znaleźliśmy podobne :
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=fikus
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Gamoń ze mnie <mrgreen> Jeszcze na to nie wpadłam, żeby na allegro poszukać <oops>
Dziękuję To muszę się koniecznie rozejrzeć.
Dziękuję To muszę się koniecznie rozejrzeć.
- Nadialena
Zuziu i Tosiu jesteście cudowne Tosia przypomina mi czekoladowe ciastko z kremem toffee
- woitek i ela
A najlepsze jest to, że dotykając Tosię palcem włącza z automatu traktorek <mrgreen> Tak samo wskakując do nas w sypialni z automatu jak wskoczy jest traktorek <rotfl>Nadialena pisze: Tosia przypomina mi czekoladowe ciastko z kremem toffee
- Agnes
mamy takiego samego kwiata :-) jak Lumi była mała, to wiecznie po domu latały listki <lol> wyrosła :-)
leżakowanie w hamaku, boskie <lol>
leżakowanie w hamaku, boskie <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
U mnie też Bazyl traktorzy z byle powodu i prawie non stop... popsuty jest :-) I to jak głośno, czasem jeszcze go nie widać, a już słychać.