Kicia, Mimi i Mikołaj

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Arla

Re: Kicia i Mikołaj

Post autor: Arla »

Molly widocznie ze mnie taki fotograf do .... <cenzura> <lol> .Kicia raczej ,no wydaje mi się,że jej sierść ma ciemny kolor.Ciężko mi rozgryźć kolory na moim monitorze bo dla przykładu wszystkie czarne male kluski i te duże też widzę jako kolor czekolady ,a te czekoladowe jako bardzo jasna mleczna czekolada .Nie wiem jak zmienić ustawienia monitora. Zdjęcia kotki,nie robione przeze mnie możesz zobaczyć tu http://www.sawana.republika.pl/galeria_caryca.html .
Kochana ja nie dzięki Modern Pet znalazłam sporo osób na fejsie <mrgreen> .Utrudnienie polegało na tym,że w wyszukiwarkę fejsową wpisałam koty brytyjskie hodowla i bardziej wgapiałam sie w zdjęcia na fejsie.Ciebie ciężko znaleść było bo...fotkę masz specyficzną <mrgreen>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Arla pisze:Ze złapania małego kociego dzikuska nici,bo gdzieś się zawieruszył i nikt go nie widział.A ja już tak się cieszyłam na przywitanie małego kotka.
Trzymam kciuki, może jeszcze wróci <ok> Plan świetny :ok: Ech, gdyby on wiedział jaki ciepły domek na niego czeka sam by zapakował walizeczkę i się przeprowadził :kotek:
Awatar użytkownika
Arla

Han ,dzisiaj nawet poprosiłam męża , żeby zajechał w TO miejsce i kotecka nie było.
I schlebiasz mi i zawstydzasz ,wiesz? <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Wasza wiosna bardzo mi się podoba :roza: :kwiatek: :roza: :kwiatek: ale foszek... raczej foch, z ostatiego zdjęcia... jejku :hidden:
Awatar użytkownika
Arla

Dziękuję Agnes ,za oknem nadal śnieg i brrrr...,ależ zimno.
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

o Ty spryciulo, ja i fotkę i nazwisko mam specyficzne - podwójna trudność, ale to z racji wykonywanego zawodu :)

A jeśli chodzi o zdjęcia to mogę sie wypowiedzieć w kwestii czarnych kotów - one czasem naprawdę wyglądają jak czekolada :)
A co z twoim kotkiem, widziałam, że znalazłaś do adopcji kocurka, będzie coś z tego ?
Awatar użytkownika
Arla

Tak,tak specyficzne to zdjątko bo, tam jakby..nooo..pół Ciebie...hm ,chyba dobrze to ujęłam ? <lol>
Co do kotka to nie ja byłam zainteresowana nową adopcją.Jestem po prostu stałą bywalczynią strony allegratka i patrzę wiesz na co? <mrgreen> Jeżeli już to ,jak Ci wiadomo chcę aby ten trzeci kot w domu i oczywista sprawa,że brytek był taaaki malusi :bobas: .
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

nooo maluchy są super i jak najbardziej rozumiem - to mówiłam ja - połówkowa <lol>
Awatar użytkownika
Arla

<mrgreen>
Awatar użytkownika
Arla

A tu co?Cisza ,nikt nie zagląda,nawet ja? Wstydzić się koty ,nikt was chyba nie ogląda.Za karę zero fotek aż do końca roku,o. <diabeł>
Zablokowany