Noo, urosło jej sięJennefer pisze:Alez ona urosla <ok> Mi sie zdaje, ze moja rosnie teraz z dnia na dzien a ma dopiero 14,5 tygodnia
Khaleesi & Mordimer
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A w ogóle to chyba już mogę zacząć lamentować... Bo dzisiaj wyjeżdżamy i kotunia zostaje sama
Będzie miała nianię dochodzącą, nowe zabawki i teoretycznie to tylko 2 dni nas nie będzie ale.... wiadomo...
To jest bardzo grzeczny kotek i wiem, że sobie da radę, ale smutno mi ją zostawiać ten pierwszy raz
To jest bardzo grzeczny kotek i wiem, że sobie da radę, ale smutno mi ją zostawiać ten pierwszy raz
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Najgorszy ten pierwszy raz :-) Koteczka na pewno sobie poradzi, a potem będzie Was nie odstępowała na krok 
- Jennefer
Poradzi sobie na pewno, tym bardziej, że będzie miała opiekunkę :-)
- Karola
O jaaaa, zostawienie kota to jest masakra, wiem co mówię... Choc jestem przekonana, ze Ty będziesz to Bardziej przezywać niż kicia 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Wrócilim 
Na razie odbywają się gonitwy (mam nadzieję, że radości), skakanie po moich nogach oraz polowania na wszystkie torby jakie zdążyliśmy wypakować
Kicia była grzeczna, do swojej cat sitterki wchodziła na kolanka, ładnie się bawiła i w ogóle wstydu nie przyniosła
Idę miziać moją Kaliskę
Na razie odbywają się gonitwy (mam nadzieję, że radości), skakanie po moich nogach oraz polowania na wszystkie torby jakie zdążyliśmy wypakować
Kicia była grzeczna, do swojej cat sitterki wchodziła na kolanka, ładnie się bawiła i w ogóle wstydu nie przyniosła
Idę miziać moją Kaliskę
- Agnes
widzisz, jaka masz grzeczna dziewczynke 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ona jest taka kochana... Nic a nic się nie obraziła za to, że wyjechaliśmy (i to po dwakroć, bo w sobotę znowu zniknęliśmy na całą noc...) Chodzi za nami, patrzy tymi swoimi wielkimi oczkami i mówi "głaszcz mnie", po czym tam gdzie stoi przewraca się na boczek i leży w pozie wyczekującej
Muszę jej kiedyś zdjęcie w tej pozycji zrobić, a tymczasem Kalutek ze swoją nową ulubioną zabawką, kupioną specjalnie żeby się miała czym zająć jak nas nie będzie...

Muszę jej kiedyś zdjęcie w tej pozycji zrobić, a tymczasem Kalutek ze swoją nową ulubioną zabawką, kupioną specjalnie żeby się miała czym zająć jak nas nie będzie...

- Karola
Heheheheh, uwielbiam jak te nasze koty tak się przewracają - jakby padaly bez czucia, klapppp
Świetny tunelik, sprawdza się? tez sie zastanawiam czy Bubusiowi nie kupić...
Świetny tunelik, sprawdza się? tez sie zastanawiam czy Bubusiowi nie kupić...
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
u nas się sprawdza, mała miała taki jeszcze w hodowli i już wtedy nam się spodobałKarola pisze: Świetny tunelik, sprawdza się? tez sie zastanawiam czy Bubusiowi nie kupić...
A teraz w zooplusie była niezła promocja, więc kupiłam, żeby miała jakąś zabawkę, którą może się sama bawić jak nas nie ma