Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- komunikacja24
Re: Pyza
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen>
Co rano mamy taki napęd na 4 Pyzy <mrgreen>
Co rano mamy taki napęd na 4 Pyzy <mrgreen>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Oj tak, póki co to jest mało prawdopodobne... Ale potrafię to sobie wyobrazić, widocznie mam bogatą wyobraźnie hehe no i lustro też troszkę pomaga w chwilowym rozmnożeniu Pyzy <mrgreen>
atomerio a dzisiaj właśnie Pyza była oficjalnie ważona i jak na 6,5 miesięczne kocię waży 2950g- czy to jest ok waga
??
atomerio a dzisiaj właśnie Pyza była oficjalnie ważona i jak na 6,5 miesięczne kocię waży 2950g- czy to jest ok waga
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
W tej materii to za wiele nie powiem, bo do tej pory nie bardzo interesowałam się wagami dziewczynek <oops> no chyba, że dziewczynek dachowych <mrgreen>PyzowePany pisze: atomerio a dzisiaj właśnie Pyza była oficjalnie ważona i jak na 6,5 miesięczne kocię waży 2950g- czy to jest ok waga??
Ale i tak jestem pewna, że waga jest ok, bo Pyza wygląda na taką w sam raz i to jest najważniejsze
Pyza ma dopiero pół roku, jeszcze długo będzie rosła, a znam dorosłe kotki, które ważą niewiele więcej.
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Widziałam u Audrey i Baxterka, że kocia kolekcja wkroczyła do Reserved <mrgreen>
To ja kontynuując wątek zakupowy pokażę wam, co też wypatrzyłam w czeluściach facebookowych <mrgreen>
Bluza:

Koszulka pt. "Pyza w kosmosie" <lol> :

Obudowa na telefon:

Do zakupów koteł gratis <mrgreen> :

To sprawi, że moja wypłata wystarczy na tydzień <lol> <lol>
To ja kontynuując wątek zakupowy pokażę wam, co też wypatrzyłam w czeluściach facebookowych <mrgreen>
Bluza:

Koszulka pt. "Pyza w kosmosie" <lol> :

Obudowa na telefon:

Do zakupów koteł gratis <mrgreen> :

To sprawi, że moja wypłata wystarczy na tydzień <lol> <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
komunikacja24 pisze:jaka cudowna.....przypomina mi moją koteczkę,jak siostrunie:)
Cudności,ja się zakochałam w liliowych kociakach....
hihi wiesz co, tak sobie teraz myślę w związku z ostatnimi wydarzeniami, że może zajrzę porządnie Pyzie pod ogon... <lol>