Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Re: Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
Oj Danusiu, bez Dorotki zginęłabym marnie.
Wczoraj jak wstawiałam zdjęcia na forum znalazłam ostatnie zdjęcie Obelix'a z Wojtkiem. Obeluś przychodził do niego spać w nocy, na poduszkę. Zasypialiśmy i spytałam synka, czy chciałby, żeby kotki z nim spały,a Wojtuś odpowiedział, że kocha swoje purchawki, niezależnie czy z nim śpią czy nie. Dzisiaj rano wchodzę do pokoju o 4:30 (zbierałam się do pracy), a tutaj na poduszce obok Wojtusia leży Choco, liże mu włosy. A w nogach śpi Kremówka. Małpy Agilisowe jednak chyba troszkę go chociaż lubią <serce> .
Wczoraj jak wstawiałam zdjęcia na forum znalazłam ostatnie zdjęcie Obelix'a z Wojtkiem. Obeluś przychodził do niego spać w nocy, na poduszkę. Zasypialiśmy i spytałam synka, czy chciałby, żeby kotki z nim spały,a Wojtuś odpowiedział, że kocha swoje purchawki, niezależnie czy z nim śpią czy nie. Dzisiaj rano wchodzę do pokoju o 4:30 (zbierałam się do pracy), a tutaj na poduszce obok Wojtusia leży Choco, liże mu włosy. A w nogach śpi Kremówka. Małpy Agilisowe jednak chyba troszkę go chociaż lubią <serce> .
- norka
- Agilisowy Rezydent
ja bym powiedziała że "nie troszkę"...a bardzo lubią Wojtusia <serce> ....a jeszcze bardziej kochają <zakochana> chłopca :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Truskawka pisze: Dzisiaj rano wchodzę do pokoju o 4:30 (zbierałam się do pracy), a tutaj na poduszce obok Wojtusia leży Choco, liże mu włosy. A w nogach śpi Kremówka. Małpy Agilisowe jednak chyba troszkę go chociaż lubią <serce> .
Bo te małpy są bardzo mądre
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Tak to wyglądało, jakby słyszały naszą wieczorną rozmowę <lol> i stwierdziły, że może raz na jakiś czas zrobią mu tą przyjemność 
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Powiedziałas o tym Wojtusiowi? Co On na to?Truskawka pisze:Tak to wyglądało, jakby słyszały naszą wieczorną rozmowę <lol> i stwierdziły, że może raz na jakiś czas zrobią mu tą przyjemność
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Truskawko to bardzo ciekawe, co piszesz o tym wylizywaniu
czy Chocco lize Kremówkę po całym futerku, bardzo intensywnie? Zastanawiam się, bo u nas Pyza myje Elmosiowi tylko uszka i to zawsze tylko i wyłącznie przed jedzeniem- w innych sytuacjach to się nie zdarza. Zastanawiało mnie to, czy ona na pewno robi to w dobrych intencjach <oops> <oops> Jak byś to oceniła?
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Choco zawsze liże Kremi uszy, pyszczek, coraz intensywniej.... a raz nawet na koniec takiego seansu capnęła Kremi jak wampir, w szyję. U nas widać, że nie są to dobre intencje. Ogon idzie w ruch, to już jest prawie krzyk u kota. No i niestety zawsze jedna z koteczek opuszczała teren. Ja po prostu widzę po nich co się święci. Kiedy były mniejsze, często przebywały razem, bawiły się. Teraz zostały tylko poranne ganianki.
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Nie wiem co nas dopadło, ale dopadło. Luźne kupki,najpierw Choco, potem Kremi. Dzisiaj już lepiej. Dostawały 1/2 tabletki DIA i smectę. Samopoczucie bardzo dobre, apetyt jest. Suchy Gastro Intestinal w miskach i na razie żadnych szaleństw jedzeniowych. Zobaczymy jak będzie kiedy odstawimy leki. Wojtek też niestety skończył na antybiotyku i mam nadzieję, że tylko tym jednym.
Myślimy może, że wirusek, bo jedzonko dostawały to samo już od pewnego czasu. Kremi ma raczej mocne jelita. Wszystko co dostały jadły już wcześniej.
Myślimy może, że wirusek, bo jedzonko dostawały to samo już od pewnego czasu. Kremi ma raczej mocne jelita. Wszystko co dostały jadły już wcześniej.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Kciuki za zdrówko dziewczynek i Wojtusia <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuk za zdrówko wszystkich dzieciaków <ok> różowych, kremowych i czekoladowych <ok> <ok> <ok>