Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Drapaki

Post autor: yamaha »

Moje zamowienie/oplata tez juz poszlo do Rufiego (w zwiazku z niemila obsluga u Hakana).
Niebawem Missunia bedzie miala calkiem nowy drapak <tańczy>
Slonick

Post autor: Slonick »

Yamaha gratuluje!

Ja wlasnie dostalem odpowiedz od pana Leszka. W miare konkretna poza cena przesylki 66 euro... na stronie cena to 33 euro. Rozumiem ze zapewne sa dwie paczki, ale skoro drapak jest w miare standardowy, to po co na stronie podawac cene tylko za jedna paczke, nei wspominajac o tym fakcie.
Druga sprawa to w mailu zostalem kilkakrotnie tutulowany per PANI <ok> pomimo wyraznego podania imienia i nazwyska :) Zatem jestem prawdopodobnie najwieksza kobitka na tym forum <mrgreen>

Witcha w zwiazku z tym, ze jestem przemianowany na kobiete, moge i ja oficjalnie trzymac kciuki za wasza przesylke :P
Awatar użytkownika
pudelek

Post autor: pudelek »

Slonick pisze: W miare konkretna poza cena przesylki 66 euro...
Nie wiem gdzie przesyłka ma iść, ale moja przesyłka do Danii też na początku została na tyle wyceniona, póżniej jednak Pan Leszek zaoferował 40 euro, co było juz do przyjęcia.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<lol> Slonicka wiec, a nie Slonick ! <lol>
Witaj w "gromadzie" <lol>
Co do ceny przesylki : to zalezy od wagi (a wiec i wielkosci i modelu) wybranego drapaka. Niektore mieszcza sie wagowo w jedna paczke, inne nie. "Z gory" nie mozna przeciez przewidziec, czy wybrany przez klienta drapak bedzie mniejszy (= 1 paczka = 33 €) czy wiekszy, i beda potrzebne dwie paczki.

To tak w kwestii "obrony Rufiego" ;-))
Slonick

Tak juz dostalem cene 40 euro. Cena zaaprobowana, bede skladal zamowienie. Panie z zagranicy, jaka wybralyscie forme platnosci?
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

"Mama" <rotfl>

(a tak bardziej serio : Rufi ma konto w euro, przelicznik 4.10 i mozesz przelewac skad chcesz !
A skad jestes, Slonick'u ?))
Slonick

Co do ceny, moja wina, nie doczytalem ze jest napisane wyraznie, ze to cena za jedna paczke, takze zwracam honor firmie Ruffi. Mysle nad przefarbowaniem na blond, to wtedy moglbym moje niedoczytanie zrzucic na karb bycia przyslowiowa blondynka <mrgreen> (zaraz sie polowa forum na mnie obrazi <gwiżdże> )
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Blondynka już dawno wyszła z mody. Teraz w dowcipach króluje Marzenka <lol>
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

Spokojnie można w obcej walucie płacić .Do Belgii też za dwie paczki płaciłam 40 euro.
Audrey to się dowiedziałam że mi teraz już wszystko wolno ;-))
Slonick

Waluta to nie problem, pytam tylko o konkretna forme, czy przelew, czy karta, czy paypal, czy cos jeszcze.
Zablokowany