W różową, apetyczną stópkę całuska daję <zakochana> A Jadwinia wcina to co chłopaki? :-) Mokre pewnie tak, ale jak z suchym?
Lucek, Leoś i Jadwinia
- Bartolka
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Spóźnione 100 lata dla Lucka
W różową, apetyczną stópkę całuska daję <zakochana> A Jadwinia wcina to co chłopaki? :-) Mokre pewnie tak, ale jak z suchym?
- Joanna P.
I jeszcze ode mnie 100 lat i zdrówka przede wszystkim dla Lucka
Haniu, świetna fryzura
I Twoje trio równie zachwycające <zakochana>
Haniu, świetna fryzura
- Hann
Chłopaki jedzą to czego nie zje Jadwinia <lol> Chwilowo, z okazji przybycia Jadwini, wcinają RC dla kociąt i dla małych brytków. Luckowi pięknie się od karm dla kociąt poprawia futerko, zauważyliśmy to już przy Leosiu, robi się baaardzo mięciutkie. Waga w normie, cały czas ok 7 kg, więc na jakiś czas odpuszczamy mu bardziej dietetyczne karmyBartolka pisze:A Jadwinia wcina to co chłopaki? :-) Mokre pewnie tak, ale jak z suchym?
Mokre też jedzą to samo, głównie gotowaną pierś kurczaka i czasami almo nature, za którym przepadają ale które niestety na dłuższą metę by mnie zrujnowało
Miseczki z mokrym różnią się tylko pastą, bo chłopaki dostają malt soft extra na kłaczki a Jadwiga beaphar'a dla maluchów, ale kończy się tak że Jadwinia wciąga obie pasty chłopaków zanim oni zdążą pochylić się nad miseczkami <lol> Coś ją widać mocno w tej paście pociąga <roll>
Wręcz nawet codziennie ostatnio, bo mi się samochód popsuł i od poniedziałku stoi w warsztacie <zły> Ale jakaś taka pogoda jest nie bardzo, że nie pstryka mi się wogóle ;) Więc tylko jedno, Jadwinia rozciaptanayamaha pisze:Heeeeeej dzisiaj wtorek, czyli z tego co pamietam, pracujesz w domu <mrgreen> Pokaz Jadzie ! <roll>
Wasze koty też tak czasami leżą? Jak pies? <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jakie ona ma cudne te łaputy cicikowe i ogonisko jak pióropusz, że o pysiu delikatnym i słodkim nie wspomnę <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- bahi
Łaputy ona ma przecudne <zakochana>
Moja jędza też jak pies poleguje, jak pies ogonem macha, jak pies wita nas w drzwiach, czasem w trakcie polegiwania obrzuci nas tak pogardliwym spojrzeniem, to od razu widać, że to kot
albo bardziej kotopies!
Jeszcze Leośka poproszę plisss.
Moja jędza też jak pies poleguje, jak pies ogonem macha, jak pies wita nas w drzwiach, czasem w trakcie polegiwania obrzuci nas tak pogardliwym spojrzeniem, to od razu widać, że to kot
Jeszcze Leośka poproszę plisss.
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> O rany, ale cudna Jadwinia <zakochana>
(moja Missunia lezy praktycznie caly czas wlasnie tak, albo na grzbiecie, wywalajac brzusio <lol> No i jeszcze Almo Nature jest THE BEST <zakochana> )
(moja Missunia lezy praktycznie caly czas wlasnie tak, albo na grzbiecie, wywalajac brzusio <lol> No i jeszcze Almo Nature jest THE BEST <zakochana> )
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jaka piękna <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Jadwinia cudna oczywiście, ale to nic nowego
)
Za to Twoja nowa fryzurka powaliła mnie! Uwielbiam takie króciutkie blond włoski u kobiet (ale tylko ładnych), mnie też kusi od dawna... nie mam jednak odwagi, tylko raz w życiu miałam krótkie włosy, bardzo dawno temu, i źle się w nich czułam
Pięknie, naprawdę pięknie <pokłon>
Za to Twoja nowa fryzurka powaliła mnie! Uwielbiam takie króciutkie blond włoski u kobiet (ale tylko ładnych), mnie też kusi od dawna... nie mam jednak odwagi, tylko raz w życiu miałam krótkie włosy, bardzo dawno temu, i źle się w nich czułam
Pięknie, naprawdę pięknie <pokłon>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Śliczna Jadziulka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Moje koty też są bardzo spsiałe ale one się z psem wychowują <mrgreen>
Moje koty też są bardzo spsiałe ale one się z psem wychowują <mrgreen>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Jaka ona jest cudowna <zakochana> <zakochana>