Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
Ostatnia fotka super, ale się Lulu zapatrzyła na ptaszka <zakochana>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Po pierwsze - modelka cudna
Po drugie - wpadnę kiedyś do Ciebie na sesję zdjęciową
Robisz tak cudne zdjęcia, że się rozpływam. Z takim klimatem i uczuciem, które czuć z daleka.. Widać, że kochasz swoje futra,ale że kochasz też robić zdjęcia. Są tak piękne, że
Wybacz, że zapytam.. Zajmujesz się fotografią zawodową? Albo myślałaś o tym? Bo jak tak to jestem pierwszą klientką ! <serce>
Po drugie - wpadnę kiedyś do Ciebie na sesję zdjęciową
Wybacz, że zapytam.. Zajmujesz się fotografią zawodową? Albo myślałaś o tym? Bo jak tak to jestem pierwszą klientką ! <serce>
- Bartolka
Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa
Julcik :-) To "tylko" pasja :-) A koty to najwdzięczniejszy obiekt i całe moje trio uwielbia gdy mam w ręce aparat. Odgłos otwieranej puszki przegrywa w pobudce z pstryknięcie migawki. Wchodzą z kitami w pionie i zaczyna się zabawa. Jak za długo robię fotki jednej, u drugiej pojawia się foch <lol>
Julcik :-) To "tylko" pasja :-) A koty to najwdzięczniejszy obiekt i całe moje trio uwielbia gdy mam w ręce aparat. Odgłos otwieranej puszki przegrywa w pobudce z pstryknięcie migawki. Wchodzą z kitami w pionie i zaczyna się zabawa. Jak za długo robię fotki jednej, u drugiej pojawia się foch <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Jak pięknie napisane :-)Bartolka pisze:Lulu, jak przystało na tę porę roku zamrożona totalnie - widok ptaszyny ją unieruchamia. Nie drgnie jej nawet wibrysek w trakcie seansu okiennego.
Moniko, niesamowicie Lulusi wybarwiła się oczka, jeszcze bardziej Jabbara przypomina :-) Futerko jakby trochę jej ściemniało. No i fajnie brysiowa jest :-)
Napisz jeszcze jak tam H&B. Czy problemy związane z wylizywaniem futerek macie za sobą?
Wygłaszcz od ciotki Agi cały swój babiniec
- Bartolka
To zależy od światła :-)AgnieszkaP pisze: Futerko jakby trochę jej ściemniało. No i fajnie brysiowa jest :-)
OdpukaćAgnieszkaP pisze: Napisz jeszcze jak tam H&B. Czy problemy związane z wylizywaniem futerek macie za sobą?
WygłaskaneAgnieszkaP pisze: Wygłaszcz od ciotki Agi cały swój babiniec![]()
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bardzo się cieszę, że jest dużo lepiej.Bartolka pisze:Odpukaćmamy spokój. Czasem Bibulek dostaje tzw transu, ale to pikuś do tego co było kiedyś :-)
U nas, odpukać, też spokój :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Bartolko
przepiękna sesja cudnej Lulu <serce> . Bardzo lubię oglądać zdjęcia wykonane przez Ciebie bo zawsze dziewczyny na nich wyglądają jak prawdziwe modelki. Na ostatnim zdjęciu widać, że Twoim zdolnościom nawet sikorka nie była w stanie się oprzeć <lol>
- Hann
Bartolko, jak zwykle pięknie u Ciebie. Lulu cud. Nawet sikorka jak z obrazka <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Bartolko, czy ty czasem nie piszesz bajek dla dzieci? Tak pięknie napisałaś wstęp,miałam wrażenie, że zaczynam czytać baśń jakąś <zakochana>
Zdjęcia jak zwykle.... bajeczne :-)
Zdjęcia jak zwykle.... bajeczne :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Tu jak zawsze magiczne miejsce na naszym forum <mrgreen>
Zaczarowany świat brysiowych dziewczynek <serce> pełen prawdziwej kociej miłości
Luluńka prześliczna dziewusia <zakochana> nie ukrywam ,że jak na nią patrze to ta głowa ,te uszki ( ten układ) te oczki o rubensowskich kształtach nie wspominając to sobie myślę ,czy to Lulutek Kalowy czy Kalutek Luluniowy <lol> tylko inny kolor futerka <mrgreen>
ta praszyna za oknem
niczym fotki Guzowatego :-)
Zaczarowany świat brysiowych dziewczynek <serce> pełen prawdziwej kociej miłości
Luluńka prześliczna dziewusia <zakochana> nie ukrywam ,że jak na nią patrze to ta głowa ,te uszki ( ten układ) te oczki o rubensowskich kształtach nie wspominając to sobie myślę ,czy to Lulutek Kalowy czy Kalutek Luluniowy <lol> tylko inny kolor futerka <mrgreen>
ta praszyna za oknem