Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
pudelek

Re: Drapaki

Post autor: pudelek »

Madziowa pisze: Ale gabaryty ma mega , :) Człowiek dopiero na żywo sie przekonuje, zdjęcia na stronie Rufiego tego nie oddają :)
Dokładnie tak jak napisałaś, ja nigdy nie widziałam Rufiego na żywo, jak go rozpakowałam i skręciłam to się przeraziłam jego wielkością. <shock>
Slonick

Post autor: Slonick »

Grunt ze kot nie byl przerazony <mrgreen> reszta nie wazna <ok>
Awatar użytkownika
Madziowa

Post autor: Madziowa »

Oj moja Laila chyba była przerażona, dobrych kilka dni jej zajęło zanim wskoczyła na rozetę. A ta ma "tylko" 150 cm wysokości :)
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

Wiecie jakie fatum? ;(

wczoraj dostałam maila że nadano przesyłke, radośnie ją śledziłam
rano zadzwonił kurier że przesyłka jest i czy będzie ktoś w domu koło 12

przywiózł przesyłkę, wszyscy rzucili się odpakowywać z Merlinem na czele tylko Nina weszła do kanapy...

rozpakowałam kawałek a tam tuba w sztruksie... ;(

ja za telefon - odebrała Pani jakaś mówiąc ze szefa nie ma ;( i jest za granicą

po poludniu moze sie wyjasni o co chodzi...

jak bede znow czekac trzy tygodnie ;( to załamka, merlin wpadł do tej odkrytej tuby i obwąchał ją całą... ;(

no jakies fatum ;( (bo jeszcze w dodatku mam rwę kulszową akurat na swieta;()
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Oj, to faktycznie fatum. Oby tylko wszystko szybko się wyjaśniło. A wytłumacz teraz kotom, że to nie ich tuba <wsciekly>
Awatar użytkownika
Witcha

EwaL pisze:Oj, to faktycznie fatum. Oby tylko wszystko szybko się wyjaśniło. A wytłumacz teraz kotom, że to nie ich tuba <wsciekly>
no próbowałam... Merlin strzelił mega focha i poszedł spać... Nina siedzi pod kołdrą i się stamtąd focha bo przecież miał byc drapak

eh... ale Pan z Rufi zaraz będzie dzwonił żeby wszystko zaraz wyjaśnic i ustalić...
Tuba jak i reszta zabezpieczona przed kocią ciekawością... czeka na kuriera
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Ale pech :((((
<ok> zeby sie wszystko szybko wyjasnilo i zeby to byla tylko kwestia pomylonych adresow (a nie tuba w zlym materiale wykonana)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Witcha a odpakowałaś cały drapak? Może się okazać, że np. tylko tuba jest w sztruksie a pozostałość w dywanie i może byłoby wygodniej tylko ją odesłać do wymiany ;-)) ?
Awatar użytkownika
Witcha

odpakowałam na tyle że widziałam że półka do której jest przykręcona tuba też jest w sztruksie... a poza tym... mój drapak nie miał miec tuby...

Pan Leszek wszystko mi wyjasnił przez telefon, pełna profesjonalność w zajmowaniu się klientem :)

w środę przyjedzie do mnie moj drapak :D

tak że jeszcze czekamy :)

Dzięki za kciuki :D poprosimy o jeszcze - drapak przyszedł zgodnie z zakciukowanym terminem :D:D:D
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Przyznac sie, kto KRZYWO trzymal kciuki ? <lol>
Drapak doszedl w terminie, ale nie ten co trzeba, ktos kciukowa robote sknocil, fuszerke odwalil i Witchowe kociaki musza jeszcze pare dni czekac.... :hammer:
Zablokowany