Drapaki
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Drapaki
A to pech
To trzymam teraz żeby więcej nie było pomyłek <ok> <ok> <ok>
- tina
- Hodowca
- Hodowla: Amazing Aisha*PL
- Kontakt:
Gratuluję zakupu.pudelek pisze:A tu stary i nowy drapak ,zestawienie chyba nie wymaga komentarza.
Zdjęcie superowe <tańczy>
Szczególnie dla tych niezdecydowanych- Rufi czy tańszy z innej firmy.
Nie wiem jak będzie u Ciebie, ale u mnie kołyska najbardziej oblegana.
- pudelek
U mnie chyba też się na to znosi,ale najwyższa rozeta też się bardzo podoba,zwłaszcza na drzemki w ciągu dnia.
- alillah
Mogę się wreszcie pochwalić drapakiem od Rufiego, który zamówiłam na początku marca. Zamówienie dotarło z opóźnieniem, ale wykończenie bardzo ładne, kot pokochał drapak od pierwszych chwil, więc ten poślizg w realizacji przeżyłam.
Jest to drapak D-0. Modyfikacje są dwie - dolna rozeta zastąpiona półką i słup na którym ta półka się znajduje został podwyższony do 60 cm. Zamówiłam ten drapaczek z myślą o przestrzeni między kaloryferem a kanapą, bo kot tam siedział na małej szafce podręcznej. Było to jego stałe miejsce do spania i najlepszy punkt obserwacji na cały pokój. Poza tym, często na tej kanapie siedzimy, a on lubi siedzieć przy nas
Wykorzystywane są oba elementy, rozeta do spania i wylegiwania się, a półka do siedzenia "bliżej nas" 
Kilka zdjęć:
Drapak po skręceniu:

A tu już we właściwym miejscu:

Podsumowując, jestem bardzo zadowolona, drapak stabilny, ładny i ani drgnie, łatwy do skręcenia (sama skręcałam)
Ładnie wygląda w mieszkaniu, nie zajmuje dużo miejsca (dla 1 kotka nie chciałam kupować nie wiadomo jak ogromnego drapaka).
Jest to drapak D-0. Modyfikacje są dwie - dolna rozeta zastąpiona półką i słup na którym ta półka się znajduje został podwyższony do 60 cm. Zamówiłam ten drapaczek z myślą o przestrzeni między kaloryferem a kanapą, bo kot tam siedział na małej szafce podręcznej. Było to jego stałe miejsce do spania i najlepszy punkt obserwacji na cały pokój. Poza tym, często na tej kanapie siedzimy, a on lubi siedzieć przy nas
Kilka zdjęć:
Drapak po skręceniu:

A tu już we właściwym miejscu:

Podsumowując, jestem bardzo zadowolona, drapak stabilny, ładny i ani drgnie, łatwy do skręcenia (sama skręcałam)
- yamaha
- Genius Loci
Bardzo ladny drapak. Prosty, ale sliczny
Gratuluje wyboru
Gratuluje wyboru
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Uważam, że drapak wystarczający :-) Bardzo ładny :-)
- Molly
Fajny, prosty, nie zajmuje wiele miejsca i ma to co koty lubią najbardziej - rozetę <mrgreen>
- Jennefer
Witam serdecznie! Jestem w trakcie oczekiwania na moją koteczką Ciri i trafiłam na ten temat w poszukiwaniu drapaka. Przyznam szczerze, że ceny drapaków Rufiego zwaliły mnie z kolan i nadal mnie przygniatają ale czytając ten wątek i oglądając te drapaki na ich stronie doszłam do wniosku, że ma być raz a dobrze i do tego ładnie!:) Tylko żeby się moja Druga Połowa nie dowiedziała o cenie bo ja będę wtedy spać na tym drapaku
alillah właśnie myślałam o drapaku D-0 z taką samą modyfikacją, tzn rozetę powiększyłabym chyba do 50cm i dodatkowo myślałam o sznurku wiszącym pod nią - nie wiem czy to dobry pomysł? Mogę się spytać też o cenę?
alillah właśnie myślałam o drapaku D-0 z taką samą modyfikacją, tzn rozetę powiększyłabym chyba do 50cm i dodatkowo myślałam o sznurku wiszącym pod nią - nie wiem czy to dobry pomysł? Mogę się spytać też o cenę?