Drapaki
-
Slonick
Re: Drapaki
O cene najlepiej pytac u zrodla.
Mnie powiedziano, ze 45cm na rozete spokojnie wystarcza, ale zdania uczonych sa podzielone. Roznica w cenie to chyba 30pln.
Mnie powiedziano, ze 45cm na rozete spokojnie wystarcza, ale zdania uczonych sa podzielone. Roznica w cenie to chyba 30pln.
- Jennefer
Martwi mnie trochę cena wysyłki do Irlandii - bo to aż 45 euro( do UK jest tylko 33 euro).
Właśnie znalazłam kuriera polska-irlandia, który za paczki do 20 kg bierze 30 euro. Czy pamiętacie może jaka mniej więcej była waga takiego drapaka jak ma alillach?
Właśnie znalazłam kuriera polska-irlandia, który za paczki do 20 kg bierze 30 euro. Czy pamiętacie może jaka mniej więcej była waga takiego drapaka jak ma alillach?
-
Slonick
Pisalem o tym kilka stron wczesniej.
Drapaki sa solidne, zatem bardzo ciezkie. Moj D-7 po lekkiej modyfikacji wazy ponad 70kg. Takze ma byc zapakowany w dwie oddzielne paczki. I podejrzewam ze wiekszosc tak ma. Oni oferuja znizke i zamiast 66 euro, ja mam zaplacic 40. Dowiedz sie ile w Twoim przypadku.
Bardzo na tym niestety nie zaoszczedzisz
Drapaki sa solidne, zatem bardzo ciezkie. Moj D-7 po lekkiej modyfikacji wazy ponad 70kg. Takze ma byc zapakowany w dwie oddzielne paczki. I podejrzewam ze wiekszosc tak ma. Oni oferuja znizke i zamiast 66 euro, ja mam zaplacic 40. Dowiedz sie ile w Twoim przypadku.
Bardzo na tym niestety nie zaoszczedzisz
- Jennefer
Dziękuję
Właśnie napisałam posta do Rufiego.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ten sznurek wiszący przy drapakach to możesz sobie spokojnie podarować. Moje oba koty w ogóle z tego nie korzystają. Szkoda na to pieniędzy moim zdaniem. To już lepiej kupić kotu jakąś sensowną zabawkę, albo będziesz miała do wysyłki trochę grosza.
- Agnes
u nas w oryginale, był sznurek zamontowany w rozecie, ale podobie jak u Soni, zero zainteresowania, ja swój odczepiłam :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja też mój wywaliłam, bo tylko kurz się na tym zbierał.
- Jennefer
Dobrze wiedzieć. Dobrze, że Was mam 
-
Slonick
Moj drapak wlasnie zostal oplacony, czekam na realizacje i przesylke. Czasu jest duzo, ale oby obylo sie bez niespodzianek, zaginiec czy zwrotow.
Dolna polka zostala powiekszona "w promocji" bez dodatkowych oplat. Dzieki za podpowiedz :-)
Dolna polka zostala powiekszona "w promocji" bez dodatkowych oplat. Dzieki za podpowiedz :-)
- alillah
Ja zapłaciłam za drapaczek razem z przesyłką 486 zł chyba
więc jeszcze w miarę
jak przyjdzie Twój, to się koniecznie pochwal na forum