Jak się Soni uda to wtedy i ja zacznę mojego Mirka namawiaćDanusia pisze:Sonia pisze:Ale mają raj te Twoje kociszony, a ja za chiny nie mogę mojego Tż-ta naciągnąć, żeby zechciał coś zrobić w tym kierunku. Danusiu chyba u Twojego Mirka złożę zamówienie <mrgreen>
Marzenko trzeba sposobem<lol> jak ja jakoś uprosiłam swojego Mirka to i Ty swojego Mirka namówisz
jak to w życiu nic nie ma za darmo <mrgreen> ale są nasze słabości które można w odpowiednim momencie właściwie wykorzystać <lol> <lol>
Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No to mamy urodzaj Mirków <lol> <lol> ale to dobrze bo to dobre chłopaki tylko z reguły nieco leniwe <lol> <lol> no i dobry plastyczny materiał w rękach mistrzaMoniQ pisze:Jak się Soni uda to wtedy i ja zacznę mojego Mirka namawiaćDanusia pisze:Sonia pisze:Ale mają raj te Twoje kociszony, a ja za chiny nie mogę mojego Tż-ta naciągnąć, żeby zechciał coś zrobić w tym kierunku. Danusiu chyba u Twojego Mirka złożę zamówienie <mrgreen>
Marzenko trzeba sposobem<lol> jak ja jakoś uprosiłam swojego Mirka to i Ty swojego Mirka namówisz
jak to w życiu nic nie ma za darmo <mrgreen> ale są nasze słabości które można w odpowiednim momencie właściwie wykorzystać <lol> <lol>
![]()
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Oj tu się nie zgodzę, Leniwcem to mojego nazwać nie możnaDanusia pisze: No to mamy urodzaj Mirków <lol> <lol> ale to dobrze bo to dobre chłopaki tylko z reguły nieco leniwe <lol> <lol> no i dobry plastyczny materiał w rękach mistrza
Ale w rękach mistrza to każdy będzie dobrym materiałem... <gwiżdże>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Półki robią wrażenie. Jak szukałam inspiracji na półkę dla mojego kota to też tu nurkowałam <lol>
<pokłon> <pokłon>
<pokłon> <pokłon>
- Agnes
drapako-półkolandia koci raj- bez dwóch zdań 
- Agnieszka7714
No proszę, u Was to koci gaj w pokoju. Maja gdzie biegać (a raczej wylegiwać się perełki). A Kalunia, jak pięknie rośnie <zakochana>
- Miss_Monroe
- Moderator
Danusiu dawno nie pokazywałaś Kali i Kolorusia
. Chyba przyjadę na osobistą inspekcję <diabeł>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Lenka bardzo dobry pomysł
tylko musisz się umówić wiesz z kim <roll> ,a ja muszę zrobić nareszcie wiesz co <roll> <lol> <lol>
Kalutkowo zaprasza Was bardzo serdecznie
<oops>
Kalutkowo zaprasza Was bardzo serdecznie
- Miss_Monroe
- Moderator
Pewnie, że wiem <mrgreen> . Wszystko da się zrobić! . Niedługo zaczniemy używać szyfrów typu "W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle" <lol>Danusia pisze:(...) tylko musisz się umówić wiesz z kim <roll> ,a ja muszę zrobić nareszcie wiesz co <roll> <lol> <lol> (...)
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: