Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Vitali II von Sturmcastle

Post autor: Danusia »

Rewelacyjna psiuńka <zakochana> <zakochana> <serce> <serce> :kotek: :mdleje: ach....
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

jaki fajny pokręcony szczeniak <zakochana> Życzę miłej szybkiej i bezproblemowej podróży :pies:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Słodka jest ta "Pierdółka " <zakochana>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Ale cudnie pokręcona jest ta Owieczka :pies:
I imię "Paproszka" mi bliskie bardzo.. U mnie z czasem ewoluowało do "Papreństwa" i "Mendy" <rotfl>
Kciuki trzymamy za bezproblemową podróż!
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Cudeńko <zakochana> <zakochana> <zakochana> Zawsze marzyłam o takiej dużej gromadzie zwierzaków <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- Paproszek i Pierdółka to tylko takie przezwiska na teraz....jak ją zobaczę i dotknę to imię samo przyjdzie...... :-)

- na razie wszyscy się kłócą o imie....Elle chce francuskie, Sapo hiszpańskie, Marra wcale nie chce szczeniaczka, Vitia uważa, że tylko rosyjskie...Muffin optuję za Kremówką.....Alma twierdzi, że taki biały kotopodobny powinien mieć na imię Nora...a Tika...no Tika każe mi zwrócić się do Sziwy, złożyć ofiarę z kocich smakusiow i ...zdać się na nią......a ona obiecuje, że na pewno coś wymyśli..... ;-))
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Ada ............................................... <strach>

bo jak te Twoje skarby przemówią ludzkim głosem o 24-tej to Ty nosa nie wystawisz spod kołdry bo ja jestem pewna ,że Ci nasi bracia mniejsi mają własny rozumek i własne zdanie ,no mnie z każdym dniem coraz bardziej zadziwiają moje skarby.

I wprawdzie jeszcze 3 lat temu byłam mega wielka psiara to teraz jestem pod ogromnym wrażeniem madrości kotów . Siedzę pod białym łaputem którego właścicielkę niesamowicie kocham ,a koci chłop to już w ogóle brak słów co ze mną zrobił.
Nigdy nie uwierzyłabym ,ze to takie sprytne istotki.

No ,wiec nie bagatelizuj Kochana swoich skarbów one już wszystko wiedzą i czują ,przede wszystkim kotki :ok:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- Danusiu, nie bagatelizuję tych moich małych doradzców...gdzież bym smiała... <oops>
- i tak sobie myślę, że żeby wszystkich zadowolić to Paproszek będzie miała najdłuższe imię świata......
- ale na wszelki wypadek poleciałam do sklepu i zakupiłam 10 saszetek ofiarnych z owocami morza...tak na wszelki wypadek, coby 'Sziwa" łaskawa była dla maleństwa.... ;-))

- no i kupiłam całe opakowanie rękawiczek jednorazowych żeby edukować dzieciaki jak należy sprzątać po psie...bo od razu będę ją zabierać na zajęcia..... :-)

- acha...no i szukam w sklepach specjalnego plecaczka dla psiaka....co mi się podoba to nie mają w magazynie...a przecież taka mała Pierdółka nie pobiegnie naszych codziennych 5-7 kilometrów....a Sapcio musi swoje przebiec..... :-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Ada :hug: :kiss: <serce> wymiękam przy Tobie ,ze Ty tak daleko musisz mieszkać :ok:
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ja coś czuję, że Muffin szykuje się do świśnięcia dziewczyny Sapciowi i sam będzie się do niej przytulał :-D
Zablokowany