Bubciu słodziaku, ale jestem piękny <zakochana>
Berciku ty też jesteś cudnym koteczkiem <zakochana>
I jak Ty to zrobiłaś, że on tak ładnie schudł? <shock> U nas to porażka z tym odchudzaniem.
Jaki słodki pieszczoch :-) . Wiem jak to jest, moja devonka <serce> rozczula mnie tak co rano i równie mocno okazuje jak bardzo jestem jej.. <zakochana>
Bubunia kochany był dziś bardzo dzielny - najpierw szczepienie, nawet nie miauknął, siedział grzecznie na tyłeczku i się nie ruszał, potem trochę tylko pomarudził przy pobieraniu krwi - opaska "uciskowa" mu się nie spodobała <oops>
Robimy kontrolne badanie, te jego drżące łapki przednie mi się nie podobają. Czimać kciuki!
Karola pisze:Bubunia kochany był dziś bardzo dzielny - najpierw szczepienie, nawet nie miauknął, siedział grzecznie na tyłeczku i się nie ruszał, potem trochę tylko pomarudził przy pobieraniu krwi - opaska "uciskowa" mu się nie spodobała <oops>
Robimy kontrolne badanie, te jego drżące łapki przednie mi się nie podobają. Czimać kciuki!
Kochaniutki grzeczny koteczek <zakochana> Moje też miały dzisiaj pobranie krwi i też im chyba ta opaska się nie podobała <lol>