Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Re: Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
Kasik dziękuję :-) Też pomyślałam o " Smoleńsku " ale nie miałam śmiałości <oops> jak inny film to ja też chcę do takiego kina :-)
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ależ proszę <mrgreen> mnie dzisiaj tak głowa boli, że mam na co zrzucićagniecha pisze:Kasik dziękuję :-) Też pomyślałam o " Smoleńsku " ale nie miałam śmiałości <oops> jak inny film to ja też chcę do takiego kina :-)
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
To jest seans tylko dla VIP-ów 8-)MoniQ pisze:Kiedy będzie można zobaczyć ten film w kinach w całej Polsce?
Jest śnieżnobiałe i prawie bez kłaków bo nie używane <lol> <lol> <lol> i Nety rzeczywiście raczej nie utrzyma :-)MoniQ pisze:I proszę, powiedz że legowisko jest śnieżnobiałe i bez ani jednego kłaczka też za zasługą Photoshopa
Koty za nim nie przepadają, przegrywa ze starym wypierdzianym z zooplusa, które leży obok i nie mam serca go wywalić <oops>
takie :-)PyzowePany pisze:A poidełko jakie super jakie to?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/automat ... zna/441908
Kasia <lol> <lol> <lol> to tylko topola więc niech Cię głowa nie boliKasik pisze:Dobrze, że to nie brzozy za oknem bo pomyslalabym, że wysłałaś młodzież na premierę "Smoleńska "
A tak na marginesie to co z tym suwerenem zrobili, że byle drzewo z pancerną brzozą się kojarzy <diabeł>
Dziękuję za komplementy w imieniu kotów
- fado123
- Agilisowy Rezydent
<shock> <shock> <shock> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <serce> <serce> <serce>
- alakin
Jaka przyjaźń tu jest ! Jaka miłość <zakochana>
I oni tak razem ? Zawsze ?
No cudnie sie na to patrzy

No cudnie sie na to patrzy
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
To tylko pozory, u nas raczej szorstka przyjaźn jak między Kwaśniewski i Millerem <lol>alakin pisze:Jaka przyjaźń tu jest ! Jaka miłość <zakochana>
No cudnie sie na to patrzy![]()
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne misie oba, a Icuś jaki ma ogon, chyba na jakiegoś lisa się zapatrzył <shock>
Super foteczki 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Icuś, moja Ty miłości <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> Uwielbiam tego umalowanego kota <mrgreen> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Miszko, Ciebie też ciocia bardzo, bardzo <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Miszko, Ciebie też ciocia bardzo, bardzo <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Ech! Jak napięcie budowali. Nie mogłam doczekać zakończenia tego fascynującego seansu. <lol> <lol> <lol>
Przecudne masz kociaste, Yolla. <zakochana> <zakochana> I jakie śliczne fotki <ok>
Przecudne masz kociaste, Yolla. <zakochana> <zakochana> I jakie śliczne fotki <ok>
- alakin
<lol>Yolla pisze:To tylko pozory, u nas raczej szorstka przyjaźn jak między Kwaśniewski i Millerem <lol>alakin pisze:Jaka przyjaźń tu jest ! Jaka miłość <zakochana>
No cudnie sie na to patrzy![]()
Jak PiS i PO !