Gato Agilis Cattus*Pl
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Gato Agilis Cattus*Pl
oj, masełko..... Liluszka jak by mogła to by całą maselniczke wylizała na raz, zreszta ja też <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> <rotfl> <rotfl> Danusiu zapamiętam sobie ten oczowytrzeszczDanusia pisze: podobnie jest z masełkiem bo usiadzie jak najbliżej tylko może i ma oczowyczeszcz i śpiewa cały czas , no i co zrobićserka nie jeść <lol>
Gato wyszedł na zdjęciach jak małe kociątko <zakochana> <zakochana>
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
Widzę, że w wielu domach agresywne serki są- Luna kilka dni temu usiłowała pożreć serek wiejski, a ja zamiast jej zabrać ryczałam ze śmiechu bo fi głowy jest niekompatybilne ze średnicą pudełka, a serka było trochę na dnie..
Ja daję w nagrodę za czesanie albo obcinanie pazurów twaróg, albo serek.
Ja daję w nagrodę za czesanie albo obcinanie pazurów twaróg, albo serek.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matko <oops> widać ,ze ja rano pół przytomna pisałam ale byk <oops> i to jeszcze na tablecie pisałam gdzie już w ogóle to dziadostwo byki robi z założeniaPyzowePany pisze:<rotfl> <rotfl> <rotfl> Danusiu zapamiętam sobie ten oczowytrzeszczDanusia pisze: podobnie jest z masełkiem bo usiadzie jak najbliżej tylko może i ma oczowyczeszcz i śpiewa cały czas , no i co zrobićserka nie jeść <lol>
![]()
Gato wyszedł na zdjęciach jak małe kociątko <zakochana> <zakochana>
- anex
Gatonku!
Ale Ty to masz przygody!
Ty weź no, chłopie, częściej kradnij tej swojej NMiSK laptopa i nam tu po nocy opisuj, co się u Was dzieje. Bo wiesz, my tu wszystkie mamy wrażenie, że Napełniaczka Miski to tak specjalnie Was od forumowego świata odcina <wsciekly> <lol>
Ty weź no, chłopie, częściej kradnij tej swojej NMiSK laptopa i nam tu po nocy opisuj, co się u Was dzieje. Bo wiesz, my tu wszystkie mamy wrażenie, że Napełniaczka Miski to tak specjalnie Was od forumowego świata odcina <wsciekly> <lol>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Filtr rodzicielski to się nazywa 8-)anex pisze:Gatonku!Ale Ty to masz przygody!
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Danusia ale ja to pisałam, bo bardzo mi się to określenie spodobało, moim posiłkom też towarzyszą takie gały połączone z głośnym przełykaniem śliny <lol> na pisownię nawet uwagi nie zwróciłam 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jaki on piękny <serce>
I jaki odważny. Wyszedł cało z ataku serka <serce>

I jaki odważny. Wyszedł cało z ataku serka <serce>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Cześć misiaczku
jak to dobrze, że choć Ty się odezwałeś :-)
Pisz częściej , jakby były jakieś represje z powodu chwilowego zawłaszczenia laptopa ,
daj znać wynajmiemy najlepszych prawników
Pisz częściej , jakby były jakieś represje z powodu chwilowego zawłaszczenia laptopa ,
daj znać wynajmiemy najlepszych prawników
- Miss_Monroe
- Moderator
Małgosiu, z okazji Twoich urodzin
życzę Ci spełnienia marzeń, ukończenia studiów z 5 na dyplomie, dużo zdrowia i żebyś nigdy się nie zmieniła 
Małgosia jest jedną z najbardziej życzliwych i uczynnych osób jakie znam, kochana jest bardzo
Przede mną nie ukryje się żadna ważna data <diabeł>
Małgosia jest jedną z najbardziej życzliwych i uczynnych osób jakie znam, kochana jest bardzo
Przede mną nie ukryje się żadna ważna data <diabeł>