Bentley - niebieski brytyjczyk
- Bartolka
- Miss_Monroe
- Moderator
- aneby
Ja też kupiłam Immunactiv , bo był tańszy od Scanomune. Niestety dla mnie wadą jest to, że jest w kapsułkach. Julek jest wszystkożerny, więc jemu mieszam z mokrym, ale Baja tego nie tknie, a samej kapsułki nie potrafi pogryźć ani połknąć
Przyniosłam sobie z pracy opłatki skrobiowe i przesypałam z kapsułki - też nie da rady, bo proszku jest dużo. Mieszam jej więc z gimpetem i jakoś wchodzi.
Przepraszam za <offtopic> <oops>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
a nie jest prościej położyć kotka na pleckach na własnych kolanach i włożyć mu tabletke do pysia tylko głęboko tak żeby ładnie połknął <mrgreen>aneby pisze:Ja też kupiłam Immunactiv , bo był tańszy od Scanomune. Niestety dla mnie wadą jest to, że jest w kapsułkach. Julek jest wszystkożerny, więc jemu mieszam z mokrym, ale Baja tego nie tknie, a samej kapsułki nie potrafi pogryźć ani połknąćPrzyniosłam sobie z pracy opłatki skrobiowe i przesypałam z kapsułki - też nie da rady, bo proszku jest dużo. Mieszam jej więc z gimpetem i jakoś wchodzi.
oba moje koty pięknie wszystko łykają
Naprawdę wszystkiego mozna nauczyć kociaczka <mrgreen> przepraszam Lenka <offtopic> ale poniewaz karmie Kolorka garścia leków musiałm to napisać <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Aneby nie udławisz <mrgreen>
Gammolen ma duże kapsułki moje koty pięknie je łykaja tylko trzeba troszkę głebiej na jęzorku położyć <mrgreen> kotki Bartolki tak samo
wszystkie Dorszkowe koty łykaja Gammoleon i to właśnie Dorszka kazała głębiej wepchnąć kapsułę zeby było dobrze , także spoko <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
- Agnes
ja Immunodol zaczęłam podawać, przed wyjazdem na wakacje, tak mi doradziła Pani Dorota <pokłon> chyba teraz znów do niego wróce, jesienią czy zimą o przeziębienie nie trudno, więc myśe, że lepiej podać kotu tabletke niż co chwile stresować go wizytami u weta
Bentley na pierwszym zdjęciu ma świetną mine :-) a jego ogon faktycznie zrobił się imponujący
<shock>
Bentley na pierwszym zdjęciu ma świetną mine :-) a jego ogon faktycznie zrobił się imponujący
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent