Bazyl i Teoś
- Hann
Re: Bazyl i Teoś
Ach jaki brzuszek Ja mam za słabe serce na takie widoki <lol>
Praca domowa jest Adasia, nie Twoja, nie odrabiaj jej za niego, trzeba chronić swój czas To naprawdę możliwe, moja Zuzia jest w 6 klasie i nie wiem czy w sumie 20 razy potrzebowała mojej pomocy od 1 klasy licząc.
A na długie dojazdy do pracy polecam audiobook'i, "Mistrz i Małgorzata" w wykonaniu Wiktora Zborowskiego na przykład, genialnie relaksuje
Praca domowa jest Adasia, nie Twoja, nie odrabiaj jej za niego, trzeba chronić swój czas To naprawdę możliwe, moja Zuzia jest w 6 klasie i nie wiem czy w sumie 20 razy potrzebowała mojej pomocy od 1 klasy licząc.
A na długie dojazdy do pracy polecam audiobook'i, "Mistrz i Małgorzata" w wykonaniu Wiktora Zborowskiego na przykład, genialnie relaksuje
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jak miło znowu zobaczyć cudowne pięknoty
Kocurki wspaniałe <serce> no kremowy to wiadomo ach <zakochana>
a najważniejsze ,że wszyscy zdrowi i problemów brak ,a na niedoczas to chyba większość z nas niestety cierpi <lol>
Dobrze ,że znowu jesteście <mrgreen>
Kocurki wspaniałe <serce> no kremowy to wiadomo ach <zakochana>
a najważniejsze ,że wszyscy zdrowi i problemów brak ,a na niedoczas to chyba większość z nas niestety cierpi <lol>
Dobrze ,że znowu jesteście <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Kogo ja tu widzę? <shock> Witajcie, witajcie <mrgreen>
Miśki mają się całkiem dobrze, jak widać
Miśki mają się całkiem dobrze, jak widać
-
Ooo ) Cześć!!! <tańczy>
Jak fajnie Was widzieć!
Bazyl i Teosiek <zakochana> Są super. A najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie, na którym Teoś żre Adasiowi piórka <lol>
Niedoczas to niestety coś co doskonale rozumiem. Fajnie, że pomimo tylu zajęć wróciliście do nas choćby na chwilę! Oby teraz częściej.
Jak fajnie Was widzieć!
Bazyl i Teosiek <zakochana> Są super. A najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie, na którym Teoś żre Adasiowi piórka <lol>
Niedoczas to niestety coś co doskonale rozumiem. Fajnie, że pomimo tylu zajęć wróciliście do nas choćby na chwilę! Oby teraz częściej.
- animru
adaś się rozchorował - jakiś paskudny wirus - wymiotował całą noc. ale na szczęście ma duuuże wsparcie :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Biedny synuś <ok> za zdrówko, ale chorować koło takiego brzuchola też bym mogła <lol> <zakochana>
- animru
adasia boli brzuch, a teodor wywala swój na wszelki wypadek - nie zapominajcie, ja też mam brzuch i mimo że nie boli, to też możecie mnie posmyrać! <lol> <lol>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Kciuki ogromne za zdrówko Adama to już spory chłopiec w porównaniu do starszych zdjęć :-)
-
To za brzuszek Adasia kciuki zaciskam żeby szybko doszedł do siebie...
A brzuszek Teosia proszę od cioci pogłaskać
Poza tym rozumiem Teosia - po co od razu całą uwagę skupiać na jednym domowniku - a on? a on? <lol>
A brzuszek Teosia proszę od cioci pogłaskać
Poza tym rozumiem Teosia - po co od razu całą uwagę skupiać na jednym domowniku - a on? a on? <lol>
- kizior
- Hodowca
Takie wsparcie w chorobie zawsze pomaga.
Buziak dla Adasia. I głaski dla chłopaków.
Buziak dla Adasia. I głaski dla chłopaków.