No to co mi pozostało ... zapisac sie do FanClubu rudaska i wzdychac do niego nieustannie <pokłon>Dorszka pisze:Guru ma dom na 100%, jeśli nie u nas, to w innym miejscu, ale pewny
Albo wpisac sie liste rezerwowych <lol>
Ano właśnie <mrgreen> i dlatego ja tak delikatniutko pytam :-)Dorszka pisze:Dziś zdjęć nie będzie chociaż wiem, wiem, dziś są 3 DNI <diabeł>
Najważniejsze, że wszystko w porządku a na zdjęcia poczekamy :-)Dorszka pisze:Wszystko u nas w porządku, kluski próbują się zaczepiać i bawić, ale z powodu odwiedzin rodziny nie mam kiedy utrwalać
No to zobaczymy jak podrośnie, wcześniej czy później wszystko się wyda :-)Dorszka pisze:Jedno z kociąt podejrzane - myślę, że będzie długowłose. W każdym miocie mam jeden taki rodzynek, ale tym razem może się to sprawdzićSzkoda, że pamięć taka zawodna, już tyle czasu minęło od Amelki, a zdjęcia mam bardzo kiepskiej jakości, i trudno porównać...
Podejrzana jest dwójka, raczej tym razem nie są to moje obsesje... Jezszce tydzień, maksymalnie dwa, co do jednego z kociąt właściwie jestem pewna, drugie - jeszcze poczekam.Dorszka pisze:Jedno z kociąt podejrzane - myślę, że będzie długowłose.