Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Re: Liluszka

Post autor: Dorszka »

Immunodol można odstawić za 2 tygodnie, wracamy do niego zawsze w okresach "przejściowych", jeśli kot ma tendencję do problemów typu łzawienie, albo jakieś nawracające problemy z dziąsłami, itp., i koniecznie w okresach okołoszcepiennych, czy przed zabiegami. Poza tym nie ma potrzeby. Enisyl traktowałabym natomiast jako codzienny suplement, właśnie pompka bądź dwie co drugi dzień, poza okresami, gdy coś się dzieje z oczami, wtedy ilość porządnie zwiększamy.
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Bede sie stosowac. Jeszcze raz dziekuje :roza:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Maluszka Liluszka jest słodka na maksa! W wersji Crazy Frog może trochę mniej, ale za to rozkosznie szalona! <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Piękną sesję jej Pańciu zrobiłaś, oczy faktycznie jak spodki! <serce> A jak zapalenie, poszło już sobie precz? :kotek: :kotek: :kotek:

Ja mam problem z podawaniem Enisylu-F ŻADNE futro nie chce tknąć :((((
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

elsa pisze:Maluszka Liluszka jest słodka na maksa! W wersji Crazy Frog może trochę mniej, ale za to rozkosznie szalona! <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Piękną sesję jej Pańciu zrobiłaś, oczy faktycznie jak spodki! <serce> A jak zapalenie, poszło już sobie precz? :kotek: :kotek: :kotek:

Ja mam problem z podawaniem Enisylu-F ŻADNE futro nie chce tknąć :((((

Niestety oczka nadal trzeba leczyć, choć już jest zdecydowanie lepiej. Dziś byłyśmy u weta, powiedział, że ładnie wszystko wygląda ( podobno dno oka u kotka wygląda fascynująco, jak galaktyka - tak mi wet powiedział, gdy go zapytałam co za tajemnice widzi w Liluszkowych oczkach <lol> ) ale zakraplanie 3. rodzai kropelek do 18-tego <strach>.
Elsa ja kupuję w Modern Pet Felisę ScanVetu (lizynę) taką mikrokapsułkowaną, podobno pozbawioną gorzkiego smaku lizyny i Liluszka chętnie ją zjada. Do tej pory podawałam ją w jedzeniu ale od kilku dni, za radą Pani Dorszki, żeby włączyć dawkę uderzeniową, daję na palcu i Lusia zajda ze smakiem jak masełko :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Oby leczenie przyniosło szybkie efekty. Trzymam kciuki za Liluszkę <ok>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Jakby chcieli nagrać 5. część "Szczęk" to moja Liluszka zgłasza się na casting. Przyznacie, że niezbędne atrybuty ma?

Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

:haha: :haha: :haha: padłam :mdleje:
Rolę ma murowaną :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:haha: :haha: :haha:
Rewelacja !
Role ma zapewniona <rotfl>
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Co za rekin z niej <lol>
Awatar użytkownika
paquerette

Post autor: paquerette »

alez zebiska ma ta liluszka, może jakiś kontekst do zdjęcia? bo trudno mi sobie wyobrazić jak to zdjęcie zostało zrobione.
A propos zabawy, to u nas podział ról w rodzinie jest jasny, mąż jest od machania wędką i zabaw wszelakich, jest od przytulania :)
Zablokowany