Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Drapaki

Post autor: yamaha »

Idealnie ! :ok:
Oj, chyba zona bedzie miala nowy perfum albo fajna bielizne <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Super drapak wspaniale ustawiony wszystko na 6 :ok:
Zawsze w oknie jest najlepiej <mrgreen>
Slonick

Post autor: Slonick »

yamaha pisze:Idealnie ! :ok:
Oj, chyba zona bedzie miala nowy perfum albo fajna bielizne <lol>
Zeby sie tylko cholera na kupnie nowego domu nie skonczylo <rotfl>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Świetny drapak i miejsce rewelacyjne. Yamaha ma rację, perfumy to świetny pomysł. :-)
Awatar użytkownika
Fili_B

Post autor: Fili_B »

o ja piernikuję <shock> jakie fajne drapaczysko <roll> <zakochana>
normalnie masz drapacz chmur w domu <lol>
my na Ruffiego juz powoli uzbieraliśmy, i mam nadzieję że w maju b będziemy składać zamówienie <oops>

a teraz wstawię fotemcje - może nie ma czym się chwilić, ale jako że nasza malizna uwielbia wręcz drapanie słupków i ram drzwi - zastosowaliśmy taki oto patetnt- tani i świetnie się sprawdza, a Chi (coco) może praktycznie w każdym pomieszczeniu trochę podrapać/tańsze i dużo lepsze to niż tanie drapaki moim zdaniem:
obrazek
obrazek

bardzo ważne jest umocowanie- my mamy na kołkach górę i dół więc kota może się podwieszać na łapkach i drapać jak szalona, jak była tylko góra i deska 'latała' nawet spojrzeć na to nie chciała :-/////
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Drapak rewelacyjny i miejsce odpowiednie :-)
A te deseczki do drapania są bardzo fajne i praktyczne. Ja takie mam przyczepione do kanapy z jednej strony. Z drugiej też miałam, ale jak pojechałam na wczasy z miśkami to jej zapomniałam <mrgreen>
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

(..)a teraz wstawię fotemcje - może nie ma czym się chwilić, ale jako że nasza malizna uwielbia wręcz drapanie słupków i ram drzwi - zastosowaliśmy taki oto patetnt- tani i świetnie się sprawdza, a Chi (coco) może praktycznie w każdym pomieszczeniu trochę podrapać/tańsze i dużo lepsze to niż tanie drapaki moim zdaniem:
obrazek
obrazek

bardzo ważne jest umocowanie- my mamy na kołkach górę i dół więc kota może się podwieszać na łapkach i drapać jak szalona, jak była tylko góra i deska 'latała' nawet spojrzeć na to nie chciała :-/////[/quote]
To jest świetne!! Musze takie deseczki do krzeseł zamontować bo mały upodobał je sobie i tam sobie pazurki ostrzy,a nie na drapaku,który służy jako punkt obserwacyjny :-/////
Awatar użytkownika
kleoska7

Post autor: kleoska7 »

Barlog ja także zamontowałam podobne deseczki u siebie- w sypialni i w pokoju dziennym. Uważam że to super pomysł ale Angusa odbieram dopiero za tydzień więc nie wiem czy jemu także się spodoba ;-))

Proszę o pomoc osoby doświadczone w kocich sprawach, od kilku dobrych dni kompletnie nie mogę się zdecydować czy wybrać drapak EX-2
ale z obiciem podstawy oraz wewnętrznym rozety i budki w dywanie
Obrazek

czy wybrać D-4 po drobnych modyfikacjach identyczny jaki ma aneby

Obrazek
(przepraszam za podkradnięcie zdjęcia)
Awatar użytkownika
Snusia
Hodowca
Hodowla: Miziaki*PL
Kontakt:

Post autor: Snusia »

:-) to zależy czy kociaste lubią budki...moje tak,więc mam i hamak,półkę i rozetę..czyli d5-b
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Kolorusiowi bo lubi budki kupiłabym ten pierwszy i on uwielbia wylegiwać się na rozecie .
Kali kupiłabym ten drugi ona poleży to tu to tam to niżej to wyżej .

Czyli ja musiałbym kupic dwa :ok: i mam dwa <lol> to wszystko zależy od preferencji kota :-)
Zablokowany