Ah, czyli jeszcze dzis tak "zupelnie" sie normalnie buta wlozyc nie da, jutro niestety tez nie (no bo jak Mama pozwala jutro swoje "szpilki" zalozyc <rotfl> ).
Dopiero w niedziele bol przejdzie, tak to juz z tymi bolami jest <gwiżdże>
no te bóle to takie zagadkowe są <rotfl>
bo ból nogi to podobno już przeszedł - nawet piłkę dzisiaj kopać się dało w babcinym ogródku ( to był taki test nogi i upartości panny A)
ale do domu już w domowych paputkach jechać chciała - bo buty gniotą - ot zagadka , po południu dobre były <gwiżdże>
a na jutro ... to zastanowię się jutro ... na razie niech będzie miło skoro córka po 3 dniach do domu wróciła <zakochana>
a bestia ma charakterek <diabeł> to co się dziś denerwować będę.
Charakterek córci <gwiżdże> no nie wiem po kim <mrgreen> najważniejsze że noga zdrowa.
no i zaskoczyła mnie dziś wyborem stroju na bal karnawałowy - chce być Elizabeth Swann <tańczy> <tańczy> etap różu już za nami - taki chce mieć Antonina strój http://www.wypozyczalniakama.pl/photo/D ... 12681d.JPG ( fotka z wypożyczalni - na Tosi będzie pewnie ładniej :-> )
a dziś świeże fotki drugiego łobuza - rzuciłam dywanik na kominek żeby odnieść go na miejsce. Od razu Karmelek ze spineczką go zajęli <mrgreen>
Co kremulek to kremulek <zakochana> <serce> takiemu modelowe w każdym kolorze jest pięknie <serce>
Antonina to wspaniałe imię Tośka to też moja przyjaciółka ze studiów ogień nie dziewczyna <lol> charakter niesamowity ale wywiało ją aż do Australii gdzie ma ogromną firmę budowlaną , ustawiła kilku moich kolegów ze studiów ,typowy przykład :-> gdzie diabeł nie może tam babę pośle <lol> myślę ,że coś jest w tych Tosiach <lol>