MoniQ pisze:Są słodziaki! <serce> Przynajmniej Ty Kasiu zdjęć nie żałujesz...
O tak, tak <mrgreen> <pokłon> Zawsze się cieszę na większe oglądanie Twoich piękności <serce> <serce>
U nas Bella też strasznie się sypie, minimum 4 szczotki wyczesuję, i też ostatnio po nocy kłaka znalazłam. Kiedyś raz Carlos zwymiotował, teraz nie mam pojęcia który kot
Fajne to zdjęcie jak chcą wyżebrać jedzenie. Kaya duże, szeroko otwarte oczka a Tyson przymrużone oczy cwaniaczka <lol> Boski jest <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Patrząc na nich, nawet nie znając płci, trudno byłoby się pomylić która to dziewczynka, a który chłopak. Kaya to stuprocentowa kobitka, a Tyson chłop jak się patrzy. Ona czarująca, on czaruś <mrgreen> Fajny z nich duet <serce> <serce> <serce>
Aaa, oglądałam zdjęcia po południu na komórce i zapomniałam, że mam się pozachwycać Przyznam się, ze w tej parze nie mogę wskazać swojego ulubieńca, oboje są tak piękni i charakterni, że po prostu och i ach <zakochana> <zakochana> <mrgreen>
Ale mogłam nacieszyć oczy takimi cudnymi widokami <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kayunia ma te prążki i oczka obłędne <zakochana> a Tysonik wiadomo, cudny zawsze <zakochana>