Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
cheshire

Re: Drapaki

Post autor: cheshire »

Slonick pisze:
cheshire pisze:
Miss_Monroe pisze:Chesire zobacz sobie jeszcze ten wątek http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... 116&t=2523 ze zdjęciami forumowych drapakow z uwagami dziewczyn itp. może jakis Ci sie spodoba, lub jego modyfikacja :-)
Ciągle tu wszystko przeglądam;) A powiedzcie mi tylko czy dobrze myślę - drapak od Rufiego, mogę w przyszłości także zmodyfikować - np któryś element (półka, rozeta) wymienić na większy w razie potrzeby?

Na jakiego maila piszecie, ten: rufi.drapaki@me.com ? Bo mi program pocztowy wysłać nie chce maila..
Ja na taki wysylalem, wklej mi blad ktory Ci program pocztowy wywala.
Taki:
"Wystąpił błąd podczas wysyłania wiadomości. Odpowiedź serwera: 5.5.2 Syntax error. if11sm6155977bkc.15 - gsmtp. Sprawdź adresata wiadomości (rufi.drapaki@me.com), a następnie ponów próbę."
Slonick

Post autor: Slonick »

Ten adres podajesz w nawiasach () ?
Taki blad wystepuje jesli w polu adresata podasz nieprawidlowa skladnie. Powinien byc tylko i wylacznie prawidlowy adres e-mail. W tym przypadku rufi.drapaki@me.com
Sprobuj nie kopiowac czy uzywac autouzupelniania, tylko wpisz recznie sam adres.
Z jakiego programu pcoztowego korzystasz? i z jakiego systemu operacyjnego?
Awatar użytkownika
cheshire

Slonick pisze:Ten adres podajesz w nawiasach () ?
Taki blad wystepuje jesli w polu adresata podasz nieprawidlowa skladnie. Powinien byc tylko i wylacznie prawidlowy adres e-mail. W tym przypadku rufi.drapaki@me.com
Sprobuj nie kopiowac czy uzywac autouzupelniania, tylko wpisz recznie sam adres.
Z jakiego programu pcoztowego korzystasz? i z jakiego systemu operacyjnego?
Jest sam adres, ręcznie też wpisywałam. Mam gmailową pocztę też to może spróbuję przez stronkę, no ale powinno się tak też dać :-///// Program to Mozilla Thunderbird. Pierwszy raz mam taki prbolem..
Slonick

Post autor: Slonick »

Dobra nie bedziemy smiecic w tym watku, a powodow moze byc kilka. Sprobuj faktycznie wyslac przez strone www, powinno byc ok. Jak nie to trzebaby wlaczyc logowanie smtp i zobaczyc co konkretnie jest przyczyna, ale to juz nie w temacie drapaki :)
Daj tylko znac jak mozesz, czy poszlo przez www.
Awatar użytkownika
cheshire

Slonick pisze:Dobra nie bedziemy smiecic w tym watku, a powodow moze byc kilka. Sprobuj faktycznie wyslac przez strone www, powinno byc ok. Jak nie to trzebaby wlaczyc logowanie smtp i zobaczyc co konkretnie jest przyczyna, ale to juz nie w temacie drapaki :)
Daj tylko znac jak mozesz, czy poszlo przez www.
Na razie przez www poszło. Haker to ze mnie marny. Dzięki i kończymy temat;)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Cheshire ja bym na Twoim miejscu zastanowiła się nad P-8 albo P-8A. W tych drapakach z boku kot ma długą powierzchnię ze słupów do wyciągnięcia się. Cenowo to już jest porównywalne do tego, nad których Ty się zastanawiasz.
Awatar użytkownika
cheshire

Sonia pisze:Cheshire ja bym na Twoim miejscu zastanowiła się nad P-8 albo P-8A. W tych drapakach z boku kot ma długą powierzchnię ze słupów do wyciągnięcia się. Cenowo to już jest porównywalne do tego, nad których Ty się zastanawiasz.
Też nad nimi myślałam.. Tylko wtedy jest albo budka albo tuleja, budka jest mniejsza niż w P-5A. Co wasze koty wolą? Myślicie, że faktycznie lepiej jak ma od ziemi ten filar do drapania?
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Cheshire ja mam wspomiany przez Sonie drapak P-8 A . Długi słup (od ziemi) do drapania i wyciągania sie dla kota to super sprawa :ok:
Awatar użytkownika
cheshire

Miss_Monroe pisze:Cheshire ja mam wspomiany przez Sonie drapak P-8 A . Długi słup (od ziemi) do drapania i wyciągania sie dla kota to super sprawa :ok:
Ok, fajnie, że zwracacie uwagę na takie rzeczy bo ja się kompletnie nie znam. W takim wypadku tuleja wydaje mi się lepsza, bo do tej budki w P-8 chyba duży kocur-brytek nie wejdzie. A zwykły P-3A chyba jest za krótki prawda?
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

cheshire pisze:
Miss_Monroe pisze:Cheshire ja mam wspomiany przez Sonie drapak P-8 A . Długi słup (od ziemi) do drapania i wyciągania sie dla kota to super sprawa :ok:
Ok, fajnie, że zwracacie uwagę na takie rzeczy bo ja się kompletnie nie znam. W takim wypadku tuleja wydaje mi się lepsza, bo do tej budki w P-8 chyba duży kocur-brytek nie wejdzie. A zwykły P-3A chyba jest za krótki prawda?
Ja mam jako dodatkowy taki P-3A, tylko, że podstawa i półka jest kwadratowa. Taki na początek też będzie dobry, ale ten P-8A ma większe możliwości, bo dorosły kot może wyciągnąć cały kręgosłup. A jak się taki dorosły brytek wyciągnie to ta długość jest spora <mrgreen>
Zablokowany