Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

mimbla pisze:Proszem paniom! A dlaczego ten kotek nie ma nóżek?
Ja myślę, że on się po prostu przeciągał po udanej drzemce, i nóżki były jeszcze z tyłu jak Pańcia robiła zdjęcie ;P...

:kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Elwira pisze:
mimbla pisze:Proszem paniom! A dlaczego ten kotek nie ma nóżek?
Ja myślę, że on się po prostu przeciągał po udanej drzemce, i nóżki były jeszcze z tyłu jak Pańcia robiła zdjęcie ;P...

:kotek:
Igor nie drzemie! Igor jest czujny! Obrazek

<lol>
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

To superkot, ciągle czujny, mimo, że bez łapek ! 8-)
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

hihi superowa fotka
Awatar użytkownika
Mały Lew
Hodowca
Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
Kontakt:

Post autor: Mały Lew »

Śliczne zdjęcie :) oczywiście przy Waszych komentarzach można się opluć kawą - powinno być jakieś stosowne ostrzeżenie <lol>

Mimbla, akwarium jeszcze nie skończone a już robi wrażenie. Mój Mirek bardzo lubi i kiedyś miał rybki; chciałam mu sprezentować sprzęt (oczywiście jakiś prosty na początek), ale w końcu pomyślałam, że chyba zaczekamy aż nasza latorośl podrośnie. Sama nie wiem jak to jest małe dziecko+szklany pojemnik z wodą... + koty. Sorki za OT BTW z uwagą będziemy podglądać jak się u Was sytuacja rozwija :) Gratulujemy samozapału i życzymy powodzenia, żeby szybko pojawili się mieszkańcy w tym szklanym domku :)
To piękne hobby.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Akwarium proszę do stosownego wątku <diabeł> żeby ahead mógł się zachwycić, bo do tych naszych kocich tematów to on raczej nie zagląda.

A tutaj dawać czekoladensa :-x Nawet z nogami w równoległym wszechświecie <lol>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

O to!! to!! MIałam pisac to samo co Dorszka. Czekoladens to gdzie?? :-x
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Dorszka pisze:Akwarium proszę do stosownego wątku <diabeł> żeby ahead mógł się zachwycić, bo do tych naszych kocich tematów to on raczej nie zagląda.
Chciałam tego uniknąć, <mrgreen> wlepiłabym na wątek stosowny gdyby nadawało sie już po dopieszczeniu do pokazania Ahaedowi <lol> To jakby pokazywać zdjęcia mieszkania w środku remontu i czekać na achy i ochy <oops> A tu bach- Ahaed kręci nosem i karci ;-))
Dorszka pisze:A tutaj dawać czekoladensa :-x Nawet z nogami w równoległym wszechświecie <lol>
Wróciłam dopiero do domu, może jutro dorwę Sztywniaka w dziennym świetle... Muszę go zważyć, bo wygląda dziwnie otyle... Zaczyna wyglądać jak japoński Maru... :brzydal:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ahead jest bardzo fajny gość, nie karci i nosem nie kręci :)

Ja tam na czekoladensa czekam cierpliwie :kotek: A za akwarium kciuki trzymam, żeby się urodziło jak się wymarzyło. Już jest pięknie, będzie naprawdę doskonale! :rybka:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Mimbla, zdjęcia jak zawsze super, kocia czekoladka przepiękna, nawet bez nóżek ;-)) . Akwa...już wygląda pięknie, a co dopiero jak się rozwinie. Trzymam kciuki za ładny rozrost i cierpliwości, bo jak czytam jakie miałaś przeboje to przypominają mi się czasy z glonem. <lol> . No ale jakieś "coś" trzeba hodować, może to być "akwariowy glut" <mrgreen>
Zablokowany