Ja myślę, że on się po prostu przeciągał po udanej drzemce, i nóżki były jeszcze z tyłu jak Pańcia robiła zdjęciemimbla pisze:Proszem paniom! A dlaczego ten kotek nie ma nóżek?
Ozzy i Iggy
- mimbla
- Kontakt:
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Śliczne zdjęcie
oczywiście przy Waszych komentarzach można się opluć kawą - powinno być jakieś stosowne ostrzeżenie <lol>
Mimbla, akwarium jeszcze nie skończone a już robi wrażenie. Mój Mirek bardzo lubi i kiedyś miał rybki; chciałam mu sprezentować sprzęt (oczywiście jakiś prosty na początek), ale w końcu pomyślałam, że chyba zaczekamy aż nasza latorośl podrośnie. Sama nie wiem jak to jest małe dziecko+szklany pojemnik z wodą... + koty. Sorki za OT BTW z uwagą będziemy podglądać jak się u Was sytuacja rozwija
Gratulujemy samozapału i życzymy powodzenia, żeby szybko pojawili się mieszkańcy w tym szklanym domku 
To piękne hobby.
Mimbla, akwarium jeszcze nie skończone a już robi wrażenie. Mój Mirek bardzo lubi i kiedyś miał rybki; chciałam mu sprezentować sprzęt (oczywiście jakiś prosty na początek), ale w końcu pomyślałam, że chyba zaczekamy aż nasza latorośl podrośnie. Sama nie wiem jak to jest małe dziecko+szklany pojemnik z wodą... + koty. Sorki za OT BTW z uwagą będziemy podglądać jak się u Was sytuacja rozwija
To piękne hobby.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Chciałam tego uniknąć, <mrgreen> wlepiłabym na wątek stosowny gdyby nadawało sie już po dopieszczeniu do pokazania Ahaedowi <lol> To jakby pokazywać zdjęcia mieszkania w środku remontu i czekać na achy i ochy <oops> A tu bach- Ahaed kręci nosem i karciDorszka pisze:Akwarium proszę do stosownego wątku <diabeł> żeby ahead mógł się zachwycić, bo do tych naszych kocich tematów to on raczej nie zagląda.
Wróciłam dopiero do domu, może jutro dorwę Sztywniaka w dziennym świetle... Muszę go zważyć, bo wygląda dziwnie otyle... Zaczyna wyglądać jak japoński Maru...Dorszka pisze:A tutaj dawać czekoladensaNawet z nogami w równoległym wszechświecie <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Agnieszka7714
Mimbla, zdjęcia jak zawsze super, kocia czekoladka przepiękna, nawet bez nóżek
. Akwa...już wygląda pięknie, a co dopiero jak się rozwinie. Trzymam kciuki za ładny rozrost i cierpliwości, bo jak czytam jakie miałaś przeboje to przypominają mi się czasy z glonem. <lol> . No ale jakieś "coś" trzeba hodować, może to być "akwariowy glut" <mrgreen>