Karmelek - nasze maleństwo
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Znalazłam jeszcze fotki kociątka mojej fryzjerki. Wstawiam bo historia dość niesamowita. Kotek ma na imię Bułgar - bo stamtąd przyjechał. Moja fryzjerka Renia pojechała do Bułgarii na wczasy i jak przyjechała zmieniały się turnusy. Kobieta której pokój miała zająć powiedziała, że na balkonie jest kociątko. Znalezione przy hotelu przy martwej kotce, takie małe chomiczatko jeszcze - parę dni miał. Odkarmione przez
wczasowiczki strzykawką jakimś dziecięcym mlekiem. Moja Renia opieka nad kotkiem przejęła i posunęła się nawet dalej. W kosmetyczce przywiozła go autokarem do Polski. No i mieszka razem z nią i 9 letnim Yorkiem Figą <mrgreen>
Jestem dla niej pełna podziwu za tą droge w autokarze. Nikomu oprócz pilotki nic nie powiedziała. Karmiła go w toalecie na każdym postoju.
Zdjęcia są już z jej gabinetu - moja mama zrobiła jak była u niej. Kociątko pracowało razem z panią bo musiało być regularnie dokarmione

Uploaded with ImageShack.us

wczasowiczki strzykawką jakimś dziecięcym mlekiem. Moja Renia opieka nad kotkiem przejęła i posunęła się nawet dalej. W kosmetyczce przywiozła go autokarem do Polski. No i mieszka razem z nią i 9 letnim Yorkiem Figą <mrgreen>
Jestem dla niej pełna podziwu za tą droge w autokarze. Nikomu oprócz pilotki nic nie powiedziała. Karmiła go w toalecie na każdym postoju.
Zdjęcia są już z jej gabinetu - moja mama zrobiła jak była u niej. Kociątko pracowało razem z panią bo musiało być regularnie dokarmione

- margita
- Agilisowy Rezydent
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- AgnieszkaP