Cześć! :)
- yamaha
- Genius Loci
Re: Cześć! :)
Pixel chyba nie jest main coon'em 
- *Basia
Pixel jest norweskim leśnym
. Też rozmary MC mnie przerażaja 
Luzak, póki co lubi spać z ludźmi ;)

Niszczyciel ? <diabeł>

<zakochana> <serce>

Luzak, póki co lubi spać z ludźmi ;)

Niszczyciel ? <diabeł>

<zakochana> <serce>

- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> Fajnie rosnie <zakochana> 
- alakin
Jaki słodziak <zakochana> I ile futra do miziania .
Widze podobieństwo w zapłakanych oczkach i brudnym nosku. Kaspian tak płakał ,myślałam ze na antybiotyku sie skończy ale sie uspokoiło .
6-9 kilo to rownież spory kociak ,całkiem podobnie do MC
Swietne ma skarpetki
Widze podobieństwo w zapłakanych oczkach i brudnym nosku. Kaspian tak płakał ,myślałam ze na antybiotyku sie skończy ale sie uspokoiło .
6-9 kilo to rownież spory kociak ,całkiem podobnie do MC
Swietne ma skarpetki
- *Basia
Pixel ma na oczach pixele
. Też na początku myślałam, że to są śposzki czy coś ale on po prostu ma takie ciemniejsze plamki przy oczach a nos faktycznie flejtuch ma brudny! Jego siostrzyczki są czyściutkie a on taki umorusany <lol>
- alakin
Jak to facet
A to w takim razie dziekuje za dokształcenie.
Domyślam sie ze codziennie skreślacie kalendarz. Czekamy oczywiscie na duzo zdjeć z nowego domku <roll>
Domyślam sie ze codziennie skreślacie kalendarz. Czekamy oczywiscie na duzo zdjeć z nowego domku <roll>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczny tygrysek
Z tym brudaskowym noskiem to się też zastanawiam, czy z tego się wyrasta czy nie, bo Tobi to taki kominiarz, że codziennie muszę mu nosa myć, bo ma brudny <mrgreen> Tami jak długo żyje w życiu nie miał brudnego noska, a też ma jasny różowy.
Z tym brudaskowym noskiem to się też zastanawiam, czy z tego się wyrasta czy nie, bo Tobi to taki kominiarz, że codziennie muszę mu nosa myć, bo ma brudny <mrgreen> Tami jak długo żyje w życiu nie miał brudnego noska, a też ma jasny różowy.
- alakin
Ciekawe od czego to zalezy. U nas ostatnio z oczkami sie uspokoiło,mam nadzieje ze to juz na zawsze.
Widocznie nasze kociaki to takie małe zasmarkane dzieci i mamusia musi nosek podcierać <zakochana> <lol>
Widocznie nasze kociaki to takie małe zasmarkane dzieci i mamusia musi nosek podcierać <zakochana> <lol>
- Molly
Norweski <zakochana>
Cudny
Olej gadanie innych, ludzi nie zmienisz, tak już jest, że inni uważają, że mają patent na receptę na szczęście i próbują go wciskać innym. Trzeba stosować zasadę: Pies szczeka, a karawana idzie dalej
Cudny
Olej gadanie innych, ludzi nie zmienisz, tak już jest, że inni uważają, że mają patent na receptę na szczęście i próbują go wciskać innym. Trzeba stosować zasadę: Pies szczeka, a karawana idzie dalej
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Taki słodki.. fajnie się patrzy na takie mordeczki <serce>