Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
Drogie Ciocie, miałem cudowny dzień - Pańcia dziś zamiast iść do pracy, została ze mną w domu <tańczy> <tańczy> <tańczy>
świetnie się razem bawiliśmy!
robiliśmy makijaż tzn ja leżałem na pralce i pilnowałem, czy aby na pewno Pańcia równo macha pędzlem

potem jedliśmy śniadanie - nie rozumiem, dlaczego Pańcia może jeść przy stole, a ja nie!

oooo szukamy czegoś w szafie? mogę pomóc?

zmieniamy pościel, ale fajnie!

jest całkiem miękko, choć nie są to moje ulubione kolory

bardzo mnie zmęczył ten dzień, więc wyłożyłem się na kanapie i pilnuję Pańci przeglądającej kocie forum

Koniec tego gadania, jutro Pańcia też zostanie ze mną więc muszę dobrze wypocząć przed kolejnym fajnym dniem <mrgreen>
świetnie się razem bawiliśmy!
robiliśmy makijaż tzn ja leżałem na pralce i pilnowałem, czy aby na pewno Pańcia równo macha pędzlem

potem jedliśmy śniadanie - nie rozumiem, dlaczego Pańcia może jeść przy stole, a ja nie!

oooo szukamy czegoś w szafie? mogę pomóc?

zmieniamy pościel, ale fajnie!

jest całkiem miękko, choć nie są to moje ulubione kolory

bardzo mnie zmęczył ten dzień, więc wyłożyłem się na kanapie i pilnuję Pańci przeglądającej kocie forum

Koniec tego gadania, jutro Pańcia też zostanie ze mną więc muszę dobrze wypocząć przed kolejnym fajnym dniem <mrgreen>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Ohhh słodzinko strasznie cię lubię <zakochana> <zakochana> <zakochana> jaki ty pracowity jesteś hihi <zakochana>
ciekawe co cie czeka jutro <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
"Naleśnik" na kanapie <lol>
Miłego kolejnego dnia Filipku <mrgreen>
Miłego kolejnego dnia Filipku <mrgreen>