Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Ja ! Ja ! Jestem fanem WPS :D
Awatar użytkownika
Mały Lew
Hodowca
Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
Kontakt:

Post autor: Mały Lew »

Przepiękny. Czekoladens w słońcu wygląda jak czekoladowa statua <serce> Co do liczb w tabelce to możesz spróbować dać im więcej "światła" w obrębie komórki (wewnętrzny margines komórki) i/lub zastosować naprzemienne wypełnienia wierszy w jakimś delikatnym kolorze :) No i ładnie je sformatować co do miejsc po/przed przecinkiem. Zresztą na pewno do tej pory wydziergałaś taką tabelkę, że mucha nie siada :)
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

mimbla pisze:
Mago pisze: Ozz ma taki kolor oka, że, ho, ho! Czekoladens jeden :kotek: Pomarańcza w czekoladzie :-)
Też lubię gorzką z pomarańczami <mrgreen>

Hi hi :) :) <rotfl> . Dobre dobre :).... To teraz już wszystko jasne czemu taki kolor kotka ;P.
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

wow sama słodycz <zakochana>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Mały Lew pisze:Co do liczb w tabelce to możesz spróbować dać im więcej "światła" w obrębie komórki (wewnętrzny margines komórki) i/lub zastosować naprzemienne wypełnienia wierszy w jakimś delikatnym kolorze :) No i ładnie je sformatować co do miejsc po/przed przecinkiem. Zresztą na pewno do tej pory wydziergałaś taką tabelkę, że mucha nie siada :)
Myślisz, że od tego liczby w tabelce zaczną wyglądać na bardziej dodatnie, niż ujemne? <rotfl>
Jakoś dałam radę, jutro już piątek, ufff
Awatar użytkownika
tuska
Hodowca
Hodowla: BesiCatBri*PL
Kontakt:

Post autor: tuska »

Czekolada boska te oczy <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Miała być wspaniala sesja na zasłonie z lumpa!
I co? Igor miał ważniejsze sprawy- zawsze po odkurzaniu TŻ wyciąga spod szafek jakieś 3 komplety różnych piłeczek, no i trzeba te kulki znowu powrzucać pod meble. Nie ma więc czasu na sesje.
Natomiast Ozz znacznie bardziej niż leżenie na zasłonie...

Obrazek

... upodobał sobie leżenie pod. Poddałam się, w dodatku owoce leśne ze śmietaną to zdecydowanie nie ich kolor... Chce ktoś taki kawał pluszu? <lol>

Obrazek

Pod wieczór Igor wypełnił misję odkulkowania całego mieszkania.

Obrazek

Nic tylko order przypiąć... :pity:

Obrazek
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Czekolada z jagodami w śmietance mmmmmmmmmm nie rób tego głodnej kobiecie!!!

Dzisiaj pazurki są ukryte, więc ciężko powiedzieć, czy dobrze wypełniłaś swoje ostatnie obowiązki <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Widzę Mimbla, że miałyśmy w weekend takie same zajęcia <lol>
Ja też trenowałam z tłem polarowym. Oczywiście kociarnia uznała, że super zabawa, ale nie z przodu przed obiektywem, tylko z tyłu za "tłem", a Brysia to się nawet rzucała na nie, żeby pościągać ładnie na ziemię :-/ Już nie wspomnę, że ja to dzisiaj cała obolała jestem z tego tarzania się po ziemi, żeby "cudne" foty porobić.
Ozzy pod kołderką wygląda super, ale faktycznie kolor to dla niego nie bardzo twarzowy.
Iggy za to, strzelił miny, jak król. Wygląda na wielce zadowolonego z siebie :-)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

a mi się Ozzy w tym rózu bardzo podoba

mimbla jak twoje akwa?
Zablokowany