Ozzy i Iggy
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Przepiękny. Czekoladens w słońcu wygląda jak czekoladowa statua <serce> Co do liczb w tabelce to możesz spróbować dać im więcej "światła" w obrębie komórki (wewnętrzny margines komórki) i/lub zastosować naprzemienne wypełnienia wierszy w jakimś delikatnym kolorze
No i ładnie je sformatować co do miejsc po/przed przecinkiem. Zresztą na pewno do tej pory wydziergałaś taką tabelkę, że mucha nie siada 
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Myślisz, że od tego liczby w tabelce zaczną wyglądać na bardziej dodatnie, niż ujemne? <rotfl>Mały Lew pisze:Co do liczb w tabelce to możesz spróbować dać im więcej "światła" w obrębie komórki (wewnętrzny margines komórki) i/lub zastosować naprzemienne wypełnienia wierszy w jakimś delikatnym kolorzeNo i ładnie je sformatować co do miejsc po/przed przecinkiem. Zresztą na pewno do tej pory wydziergałaś taką tabelkę, że mucha nie siada
Jakoś dałam radę, jutro już piątek, ufff
- tuska
- Hodowca
- Hodowla: BesiCatBri*PL
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Miała być wspaniala sesja na zasłonie z lumpa!
I co? Igor miał ważniejsze sprawy- zawsze po odkurzaniu TŻ wyciąga spod szafek jakieś 3 komplety różnych piłeczek, no i trzeba te kulki znowu powrzucać pod meble. Nie ma więc czasu na sesje.
Natomiast Ozz znacznie bardziej niż leżenie na zasłonie...

... upodobał sobie leżenie pod. Poddałam się, w dodatku owoce leśne ze śmietaną to zdecydowanie nie ich kolor... Chce ktoś taki kawał pluszu? <lol>

Pod wieczór Igor wypełnił misję odkulkowania całego mieszkania.

Nic tylko order przypiąć...

I co? Igor miał ważniejsze sprawy- zawsze po odkurzaniu TŻ wyciąga spod szafek jakieś 3 komplety różnych piłeczek, no i trzeba te kulki znowu powrzucać pod meble. Nie ma więc czasu na sesje.
Natomiast Ozz znacznie bardziej niż leżenie na zasłonie...

... upodobał sobie leżenie pod. Poddałam się, w dodatku owoce leśne ze śmietaną to zdecydowanie nie ich kolor... Chce ktoś taki kawał pluszu? <lol>

Pod wieczór Igor wypełnił misję odkulkowania całego mieszkania.

Nic tylko order przypiąć...

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Widzę Mimbla, że miałyśmy w weekend takie same zajęcia <lol>
Ja też trenowałam z tłem polarowym. Oczywiście kociarnia uznała, że super zabawa, ale nie z przodu przed obiektywem, tylko z tyłu za "tłem", a Brysia to się nawet rzucała na nie, żeby pościągać ładnie na ziemię
Już nie wspomnę, że ja to dzisiaj cała obolała jestem z tego tarzania się po ziemi, żeby "cudne" foty porobić.
Ozzy pod kołderką wygląda super, ale faktycznie kolor to dla niego nie bardzo twarzowy.
Iggy za to, strzelił miny, jak król. Wygląda na wielce zadowolonego z siebie :-)
Ja też trenowałam z tłem polarowym. Oczywiście kociarnia uznała, że super zabawa, ale nie z przodu przed obiektywem, tylko z tyłu za "tłem", a Brysia to się nawet rzucała na nie, żeby pościągać ładnie na ziemię
Ozzy pod kołderką wygląda super, ale faktycznie kolor to dla niego nie bardzo twarzowy.
Iggy za to, strzelił miny, jak król. Wygląda na wielce zadowolonego z siebie :-)
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: