Gato Agilis Cattus*Pl
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Re: Gato Agilis Cattus*Pl
Kciuki!!
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Cały czas 
- Miss_Monroe
- Moderator
Małgosiu, Ty wiesz... 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Najważniejsze że trafiłaś na sensownego weta. Trzymam ogromne kciuki, żeby udało się z terminem i z operacją 
Gatonku zrób ładnego kupala, żeby Panci nie martwić
Gatonku zrób ładnego kupala, żeby Panci nie martwić
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Trzymam! Za Gatonka, za kupkę i za skuteczne leczenie! 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Nie mogę uwierzyć w to to co czytam. Małgosiu, z całych sił, najmocniej jak potrafię trzymam kciuki za Gatonka
Oby udało się jak najszybciej zoperować koteczka a potem niech już będzie tylko dobrze

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dziękuję Wam za wsparcie. Kciuki będą bardzo potrzebne. Sytuacja Gato wygląda źle, jest dość uzasadnione podejrzenie chłoniaka. Staram się wszelkimi siłami dostać do onkologa. Okazuje się, że terminy są tak potwornie odległe, że Gato może nie doczekać tak długiego terminu, a z całą pewnością każdy dzień zwłoki zmniejsza jego szanse na przeżycie. Dziś podjęłam decyzję, po rozmowie z kolejnym lekarzem, o kontakcie z jeszcze innym onkologiem. Jestem umówiona na telefon w poniedziałek rano, ma się znaleźć termin dla Gato. Mam nadzieję, że uda mi się spotkać z onkologiem jeszcze w przyszłym tygodniu. To jest teraz mój priorytet.
Niestety jestem kłębkiem nerwów, płaczę w najmniej dobrych momentach, dziś u weta to normalnie tak ryczałam, że nie mogłam wydusić o co mi chodzi. Szlag. Obym u onkologa fason trzymała... Ostatnia noc była wyjątkowo kiepska dla mojego misia, bolał go brzuszek, nie miał apetytu, zwymiotował, mruczał z bólu, no serce pęka. Nie wiem czemu wczoraj tak źle się czuł. Teraz już lepiej, śpi sobie obok, rozciągnięty swobodnie, nawet coś zjadł.
Niestety, Gato bardzo stracił na wadze, było 7,1kg, dzisiaj tylko 6,5kg.
Jestem tak ogromnie rozżalona, że po pierwszym usg zmarnowałam 4 tygodnie czekając na nie wiadomo co. Wet kazał czekać, a ja głupia czekałam. Mógł wspomnieć o rezerwacji terminu do onkologa. Wiem, że teraz już tego nie cofnę, ale trudno mi to z głowy wyjąć. I ciągle dręczę się pytaniem, dlaczego właśnie Gato? I sama sobie na nie odpowiadam. A dlaczego nie? Przecież tyle kotów, psiaków choruje tak poważnie.
Niestety jestem kłębkiem nerwów, płaczę w najmniej dobrych momentach, dziś u weta to normalnie tak ryczałam, że nie mogłam wydusić o co mi chodzi. Szlag. Obym u onkologa fason trzymała... Ostatnia noc była wyjątkowo kiepska dla mojego misia, bolał go brzuszek, nie miał apetytu, zwymiotował, mruczał z bólu, no serce pęka. Nie wiem czemu wczoraj tak źle się czuł. Teraz już lepiej, śpi sobie obok, rozciągnięty swobodnie, nawet coś zjadł.
Niestety, Gato bardzo stracił na wadze, było 7,1kg, dzisiaj tylko 6,5kg.
Jestem tak ogromnie rozżalona, że po pierwszym usg zmarnowałam 4 tygodnie czekając na nie wiadomo co. Wet kazał czekać, a ja głupia czekałam. Mógł wspomnieć o rezerwacji terminu do onkologa. Wiem, że teraz już tego nie cofnę, ale trudno mi to z głowy wyjąć. I ciągle dręczę się pytaniem, dlaczego właśnie Gato? I sama sobie na nie odpowiadam. A dlaczego nie? Przecież tyle kotów, psiaków choruje tak poważnie.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Małgosiu powodzenia w boju o zdrowie Gatonka
przyj do przodu , rozpychaj się łokciami , a my tu kciuki potrzymamy

- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Małgosiu 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Mago
może Cię pocieszy, że chłoniaka da się wyleczyć, obserwuję na insta od paru lat jednego kotka, który kiedyś na to chorował. Mimo wszystko trzymam mocno kciuki, żeby to było coś banalniejszego