Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- margita
- Agilisowy Rezydent
tak, tak ... za mało zdjęc jak na ilośc przegadanych stron ... <lol>
tak więc ja też czekam ... ale do kiedy? no chyba nie do weekendu ...
co do stołu to ja też nie walczę, generalnie jak jest nakryty czy są goście - to po stole Bronuś nie chodzi ... a jak jesteśmy sami, to od czasu do czasu na niego wejdzie i też się wyłoży ale nie jest to zbyt częste ...
więc nie jest to problemowe ... <mrgreen>
tak więc ja też czekam ... ale do kiedy? no chyba nie do weekendu ...
co do stołu to ja też nie walczę, generalnie jak jest nakryty czy są goście - to po stole Bronuś nie chodzi ... a jak jesteśmy sami, to od czasu do czasu na niego wejdzie i też się wyłoży ale nie jest to zbyt częste ...
więc nie jest to problemowe ... <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
- Agnes
no i nie ma co się dziwić...szeroka ława, co by się Missy pupcia jak z kaloryfera nie wylewała jest? jest <diabeł> mata anty poślizgowa, żeby w trakcie łapania ptaszków/muszek we śnie, nie spadła na ziemie, jest? jest <diabeł> dodatkowo, futra ma sobie ze 2kg, szkło zapewnia odpowiednie chłodzenie, więc co sie Pańcia czepiasz, jak to dla niej idealne miejsce jest <lol> a poza tym słodko śpi <zakochana>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
A ja Ciebie rozumiem :-) mam takie miejsca w domu gdzie moje koty nie wchodzą jak widzę
to stół w naszym pokoju i blaty w kuchni i stół kuchenny,z kuchnią sobie radzę doskonale bo jak nas nie ma to zamykam drzwi,stół u nas ...bestyjki wiedzą kiedy mogą tam posiedzieć,ławy, biurka,komody to wszystko dozwolone i lubimy na nie patrzeć jak się wylegują <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent