Kaya & Tyson
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Sugerujesz, że oczy też już nie te, co kiedyś? :->
- yamaha
- Genius Loci
Czy dzis jest jakies swieto Katarzyny ?
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
A bo zbiłaś mnie z pantałyku wiadomością, że Yolla to ma być u Ciebie już teraz! A nie kiedyś tam. Bardzo mi szkoda, że się tak rozminęłyśmy, ech...Kasik pisze:No czegoś tu jeszcze chyba nie dogadałyśmy Aga <gwiżdże> <mrgreen>atomeria pisze: Jutro zapytam Kasika osobiście
Ale... zaraz zaraz.... Mapy google twierdzą, że najlepsza droga z Białegostoku do Szczecina wiedzie... przez Poznań
Tymczasem nadal jestem pod wrażeniem spotkania, Dziewczyny jesteście fantastyczne! Przeurocze, ciepłe, mądre i miłe, strasznie mi żal, że nie możemy spotykać się częściej, znacznie częściej. To były jedne z najkrótszych 3 godzin w moim życiu :-) I jedne z najsympatyczniejszych. Jeszcze raz dziękuję
Niestety mnie Tyson nie zaszczycił swoją obecnością, Kasia co prawda mi go pokazała, ale najwyraźniej nie był zadowolony, że przeszkadzamy mu w robieniu porządków w szafie <mrgreen> Natychmiast poszedł posprzątać gdzie indziej.
Za to Kayunia była dużo odważniejsza i muszę powiedzieć, że zdjęcia, chociaż piękne, nie oddają jej urody <zakochana> Strasznie fajnie jest spotkać koty, które od tak dawna zna się ze zdjęć.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Tak właśnie przyszło mi do głowy, ze trzeba tu nieco plotki zdementować, co byście nie pomyślały, że im płacę za te przyjazdy,Aga L. pisze:Kasik, wybacz, ale czy Ty po wyborach będziesz kimś ważnym w PISie, że tak wszyscy nagle do Ciebie pielgrzymują? <rotfl> Z drugiej strony jak na razie to odwiedzają Cię osoby o bardzo nowoczesnych, bliskich mi zresztą poglądach. To ja już nie wiem dlaczego nagle Szczecin leży każdemu po drodze <gwiżdże> <lol>
albo że w Caritasie pracuję i darami dla powodzian obdzielam <rotfl> nie nie, to nie to <diabeł> Po prostu taka fajna jestem, chyba <hm>
O nie nieyamaha pisze:Lo matko, Jolka, Ty to sie naprawde niczego nie boiszYolla pisze: A Kasia z PISem jak na moje oko to ma tyle wspólnego co słoń ze słoniną![]()
![]()
Jak juz Kaska prazki Kai pod wlasne rozstepy podciagnela, to az se boje pomyslec, co o tej sloninie zaraz powie
Co prawda jedno kaprawe jest, ale jeszcze coś widzę <diabeł> <lol>Aga L. pisze:Sugerujesz, że oczy też już nie te, co kiedyś? :->
Chyba takyamaha pisze:![]()
![]()
![]()
Czy dzis jest jakies swieto Katarzyny ?![]()
![]()
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Nie kiedyś tam, tylko za tydzień, teraz się robi na bóstwo <gwiżdże> aż się boje, ze w kompleksy wpadnę, Yolla wystarczy juz pindrzenia <diabeł> <lol>atomeria pisze:A bo zbiłaś mnie z pantałyku wiadomością, że Yolla to ma być u Ciebie już teraz! A nie kiedyś tam. Bardzo mi szkoda, że się tak rozminęłyśmy, ech...Kasik pisze:No czegoś tu jeszcze chyba nie dogadałyśmy Aga <gwiżdże> <mrgreen>atomeria pisze: Jutro zapytam Kasika osobiście
Agnieszko, cudnie było, dziękuję za te wspaniałe 3 godzinki, nie wiem kiedy to zleciało, ale mam nadzieję, ze do następnego spotkania już niedaleko
W każdym razie nie mogę się już doczekac <roll> <roll> <roll>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Faaaajne z was dziewczyny <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Beciu, nie zabrałaś ze sobą przypadkiem twojej imienniczki Pieczareczki <gwiżdże>
??
Beciu, nie zabrałaś ze sobą przypadkiem twojej imienniczki Pieczareczki <gwiżdże>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Yam, Ja tylko chciałam powiedzieć że Kasi przy boku Antoniego jako aniołka Jarosława nie widzę <diabeł>Kasik pisze:Aga L. pisze:Kasik, wybacz, ale czy Ty po wyborach będziesz kimś ważnym w PISie, że tak wszyscy nagle do Ciebie pielgrzymują? <rotfl> Z drugiej strony jak na razie to odwiedzają Cię osoby o bardzo nowoczesnych, bliskich mi zresztą poglądach. To ja już nie wiem dlaczego nagle Szczecin leży każdemu po drodze <gwiżdże> <lol>yamaha pisze:Lo matko, Jolka, Ty to sie naprawde niczego nie boiszYolla pisze: A Kasia z PISem jak na moje oko to ma tyle wspólnego co słoń ze słoniną![]()
![]()
Jak juz Kaska prazki Kai pod wlasne rozstepy podciagnela, to az se boje pomyslec, co o tej sloninie zaraz powie
Ups, nici z bonusa <hm>
idę zapytać panią z nawigacji <mrgreen>Ale... zaraz zaraz.... Mapy google twierdzą, że najlepsza droga z Białegostoku do Szczecina wiedzie... przez PoznańTo co z tym zrobimy, Yollu?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jakie pikne dziewczyny ja tu widzę

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Nie Uleńko, nie zabrałam. Nawet nie dane mi było poznać pieczarek. Ten czas spędzony w Szczecinie był naprawdę krótkiPyzowePany pisze:Beciu, nie zabrałaś ze sobą przypadkiem twojej imienniczki Pieczareczki <gwiżdże>![]()
??
To najprawdziwsza prawda <mrgreen>Kasik pisze:Tak właśnie przyszło mi do głowy, ze trzeba tu nieco plotki zdementować, co byście nie pomyślały, że im płacę za te przyjazdy, albo że w Caritasie pracuję i darami dla powodzian obdzielam <rotfl> nie nie, to nie to <diabeł> Po prostu taka fajna jestem, chyba <hm>
Dziewczyny, już za Wami tęsknię
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Och jak tu przyjemnie i radośnie.
Jak tak czytam o reakcji kotów, to zastanawiam się, czy nie dobrze się stało,że mieszkam tak daleko, bo Sołtys zawsze obrażony jak ktoś na niego patrzy. A pchła ma wszystko i wszystkich gdzieś
Jak to mówią,mężem i kotami się nie pochwalisz <lol> <lol>
Ale za to Lolek nadrabia za wszystkich, także jakby ktoś kiedyś... <rotfl>
Edit: zapomniałam dodać,że wasze zdjęcie portretowe powala. Jesteście CUDNE
Jak tak czytam o reakcji kotów, to zastanawiam się, czy nie dobrze się stało,że mieszkam tak daleko, bo Sołtys zawsze obrażony jak ktoś na niego patrzy. A pchła ma wszystko i wszystkich gdzieś
Jak to mówią,mężem i kotami się nie pochwalisz <lol> <lol>
Ale za to Lolek nadrabia za wszystkich, także jakby ktoś kiedyś... <rotfl>
Edit: zapomniałam dodać,że wasze zdjęcie portretowe powala. Jesteście CUDNE