Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnes

Re: Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Brita

Post autor: Agnes »

Mały łobuz, już wcale nie taki mały ;-)) pięknie rośnie! i jak fajnie, zobaczyć szczęśliwych chłopaków... a kochających się, to już w ogóle <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Dziękujemy za odwiedziny, bosze jak mi czasu brakuje. Mam nadzieję, że jak już wrócę do pracy to uda mi się wrócić do normalności. Młody rośnie jak na drożdżach, waga ciężka, przegonił już futra <lol> , zainteresowanie obopólne rośnie przeogromnie, oczywiście z przewagą po stronie Michałka. Chichocze do nich jak tylko któryś pojawi się w zasięgu jego rączek. Usilnie uczymy się jak grzecznie i delikatnie głaskać kotki, najbardziej cierpliwy w tych zabiegach jest Vincuś, Fricuś nieśmiało nadstawia główkę, a Frodo wiadomo, gówniarz nie będzie majestatu dotykał. ;-)) . Jeszcze tylko miesiąc lenistwa i praca. O matulu, wszystko wywróciło się do góry nogami.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ło matuchno jak ten czas szybko leci <mrgreen>

Jak ja dawno u Was kochani byłam wstyd <pokłon> <mrgreen>

Jaki synuś juz DUŻY jakie słodkie męskie słoneczko <serce> , jak ja lubię takie bomble <serce>

A kocurki jaki dostały prezent od panci oooooo <mrgreen> nie zapomniała o swoich futerkach.
A jak tam mój ulubieniec Vincus się miewa te moje kochane getry i pysiak upaprany czekoladą <serce>
Aguś dla mnie jesteś WIELKA jak Ty to wszystko ogarniasz ,a tu piszesz ,że za miesiac do roboty <strach> oj dzielna kobietka z Ciebie :kiss: :hug:
buziaki dla najmłodszego słodziaczka :kiss:
:kotek: :kotek: :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

już tylko miesiąc?? ależ ten czas leci :-) życze Ci, żeby wszytsko się dobrze poukładało, żebyś miała czas...na wszystko! żebyś częściej do ns zaglądała i chłopaków pokazywała :ok: serdecznie pozdrowienia i głaski dla miśków :kotek:
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

O matulu jaki tu cudny bobas i ragdoll śliczny <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ale fajny Michaś <zakochana> I jaki dorodny <mrgreen> Widać, że dobrze mu z mamą bardzo. Życzę Ci Aguś spokojnego powrotu do pracy, pracy nie za dużo, tak żebyś miała dla nas czas :-D i Michałka w tym czasie w jak najlepszych rękach, żebyś się niczym nie stresowała :kwiatek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Michaś idzie do żłoba ;-( i mam ogromny dylemat. Dowiedziałam się wczoraj, że jest wolne miejsce od 1 kwietnia w dofinansowanym żłobku i muszę się zdecydować teraz, bo ludzi oczekujących jest sporo. Ja siedzę w domu do 23 kwietnia, potem Robert idzie na urlop i dwa tygodnie tacierzyńskiego. Obawiam się tego jego urlopu, bo wiem, że sobie nie poradzi. Facet żyje innymi realiami, do dzisiaj nie siedział z nim dłużej sam jak dwie godziny, nie potrafi nakarmić go łyżeczką, jego czas spędzony z synem to 30 minut podczas wieczornej kąpieli. Wszyscy radzą aby brać miejsce, nawet jeżeli będę go tylko opłacać bez uczęszczania Michała do niego, bo potem mogę mieć problem gdy już przyjdzie czas powrotu. Robert chciałby poczekać (wiadomo facet i pieniądze), ale nawet pani w państwowym żłobku, gdzie tam czekamy na miejsce powiedziała, że to dobry czas aby go powolutku przyzwyczajać. Po parę godzin, aby nie było szoku dla dziecka. Poza tym jeśli się rozchoruje to zawsze jesteśmy pod ręką, nie trzeba brać od razu L4. Jessssssu ale on jest jeszcze taki malutki ;-(

Danusiu, nie ja pierwsza i nie ostatnia jestem mamą, sama przez to przechodziłaś więc wiesz jak to jest, fakt nikt mi nie pomaga (mam na myśli osoby dochodzące, typu babcie, niańki), ale można to ogarnąć. Zawsze byłam zorganizowana, więc wystarczy dobrze rozplanować czas, a wszystko jest osiągalne. ;-))
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jak masz w planach oddać Michasia do żłobka, to ja bym zdecydowała się już teraz, jak są takie problemy :-)
<ok> za Michasia, żeby bez problemu zaaklimatyzował się w żłobku <ok>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Aguś ja bym też wolała nie puszczać tego miejsca. A Ty będziesz mogła go wprowadzić w to powolutku, bo np. po 2-3 godzinki na dzień, potem coraz dłużej, żeby się przyzwyczaił stopniowo. Ty będziesz miała za to troszkę chwil dla siebie, żeby jeszcze odsapnąć przed powrotem do pracy. Tak mi się wydaje.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

No malenki jeszcze, to fakt !
Ale oddanie go do zlobka od 1-go pozwoli Ci na zostawienie go na godzinke-dwie w pierwszym tygodniu, na 3-4 w nastepnym.... i Tobie i jemu bedzie latwiej tak "powoli" sie przyzwyczaic. Ja bym brala ! Co to za oszczednosc, miesiac zlobka, jak potem miejsca nie ma i trzeba za nianke bulic trzy razy tyle ? <suchy>

No i w czasie tego zlobkowania, Ty bedziesz miala czas obfocic czterolapy, i nam pokazac <gwiżdże>
Zablokowany