Dagusiu Gasperek jest ogromny <shock> przyznaj się, że mu powyciągałaś łapy <mrgreen>
Przecież to był taki malutki słodziaczek z krótkimi łapkami, a teraz taki przepiękny niedźwiedź <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
A głowę jaką ma, ale ten klimat u was sprzyja brysiom <zakochana>
Euphi proporcje są zniewalające <serce> Pięknie daje się miziać <zakochana>
Natasha Gaspi ma taki zwyczaj, że jak leży to baaaardzo mocno przed siebie wyciąga łapki :-) Jak chodzi to ma krótkie, takie jak być powinny. Idealnie wystawowe :-) zaczyna się robic proporcjonalny <zakochana>
Gasperku, powiedziałabym Ci, że jesteś przepiękny i że nie da się na Ciebie napatrzeć <serce>
Ale patrząc na te Twoje minki i pozy, to Ty o tym doskonale wiesz <mrgreen>
No co ja Ci tu będę pisać Dagmara? Gasper jest po prostu piękny, duży, dorodny, dostojny i zasługuje na wszelkie wystawowe nagrody <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Mnie pod prysznicem obserwują obydwa moje koteły <shock> ... to dopiero jest creepy... A Amisia jak się mocno zniecierpliwi to drapie w szybę żebym prędko wychodziła <rotfl>
Euphi cudownie nadstawia pysie do miziania <zakochana> pomogłabym Ci chętnie Dagusiu w tej ciężkiej robocie <mrgreen> <serce>
A Gaspi...
Podmienili Ci go bez dwóch zdań <rotfl>
Co to jest za KOT... <pokłon> <serce> <serce>