Euphoria & Gasper
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
Gdzie to maleństwo białe, co do Ciebie przyjechało? Pięknie Gasperek wyrósł, a pysio do zacałowania <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Jeny, ale szczęście na Euphiczkowym pysiu <zakochana> <serce>
U nas to samo, tylko wejdę do łazienki to Kalinka się materializuje obok. Przy kąpieli to daruje mi głaskanie, ale już jak siądę na wc, to nie ma zmiłuj, kot musi być miziany <lol> <lol>
Gaspi <shock> rany bąbel, ktoś Ci kota podmienił! <serce>
U nas to samo, tylko wejdę do łazienki to Kalinka się materializuje obok. Przy kąpieli to daruje mi głaskanie, ale już jak siądę na wc, to nie ma zmiłuj, kot musi być miziany <lol> <lol>
Gaspi <shock> rany bąbel, ktoś Ci kota podmienił! <serce>

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
wow
A zdjęcie ziewające
<serce> <serce> <serce>
wow
A zdjęcie ziewające

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Gasperek przecudnym się misiem zrobił <zakochana>
Te łaputki i ogonek jakie superaśne
Te łaputki i ogonek jakie superaśne

- anex
dagusia pisze:
Dzisiaj w roku głównej Gaspi bo..... bo ja chciałam zapytać, gdzie jest ten biały koteł co do mnie przyjechał?
Miałam w domu białego, chudego, jamnikowatego czterołapa a teraz?
Jak Ci się nie podoba, to oddaj (mi).
<lol>
- dagusia
Choć byś mi dała milion, to i tak nie oddam! MOJ CI ON <serce> <serce> <serce>anex pisze:dagusia pisze:
Dzisiaj w roku głównej Gaspi bo..... bo ja chciałam zapytać, gdzie jest ten biały koteł co do mnie przyjechał?
Miałam w domu białego, chudego, jamnikowatego czterołapa a teraz?
Jak Ci się nie podoba, to oddaj (mi).
<lol>
- oleena
Miałam w domu białego, chudego, jamnikowatego czterołapa a teraz? Takie kocisko na parapecie się wyleguje <serce> <serce> <serce> biały to ma tylko brzuchol
No dobra, to przyszła pora, żeby się przyznać- podmieniłam Ci go i teraz jest u mnie
Miałam w domu białego, chudego, jamnikowatego czterołapa a teraz? Takie kocisko na parapecie się wyleguje <serce> <serce> <serce> biały to ma tylko brzuchol

No dobra, to przyszła pora, żeby się przyznać- podmieniłam Ci go i teraz jest u mnie

- yamaha
- Genius Loci
Faktycznie, najwyzsza pora na kolejne fotki, bo ten kot ZA SZYBKO rosnie i sie zmienia. <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- norka
- Agilisowy Rezydent
ależ On jest piękny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> ...i duży <shock> <shock> <shock>
- dagusia
Jeśli Twoje schudły przez wakacje to daj je do mnie- w szczegolnosci takiego jednego Pana <gwiżdże> Zobaczysz jak szybiutko nabierze brysiowych kształtów <mrgreen>Kamiko pisze:Jakoś porosły te koty przez wakacje
Sama widzisz co się z Gaspim porobiło

Yam aż tak szybko to się nie zmieniayamaha pisze:Faktycznie, najwyzsza pora na kolejne fotki, bo ten kot ZA SZYBKO rosnie i sie zmienia. <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>

Później przyszedł na kolana poprzytulać się <shock> i to jest ta jego zmiana <zakochana> Najpierw usiadł na krzeselku obok, zeby go miziać, co oczywiście uczyniłam