Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

dora pisze:
margita pisze:całe szczęście, że wszyscy kotolubni poczucie humoru mają <lol>

Śmiech to zdrowie i tak trzymać <tańczy> <tańczy> <tańczy> dziewczyny. A jak ktoś źle sobie pomyśli bo nie doczyta to nie znaczy, że nie możemy sobie żartować, bo smutno by się tu zrobiło. ;-(
no właśnie, hihi ... :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

dora pisze:
margita pisze:całe szczęście, że wszyscy kotolubni poczucie humoru mają <lol>

Śmiech to zdrowie i tak trzymać <tańczy> <tańczy> <tańczy> dziewczyny. A jak ktoś źle sobie pomyśli bo nie doczyta to nie znaczy, że nie możemy sobie żartować, bo smutno by się tu zrobiło. ;-(
ba! nawet trzeba żartować :-D ja nadal w drapakowych świecie zalegam.. obejrzałam już z 45 stron z allegro <shock>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

uuuu to owocnego szukania - to faktycznie ciężka sprawa <shock>
dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

Miss_Monroe pisze: ja nadal w drapakowych świecie zalegam.. obejrzałam już z 45 stron z allegro <shock>
Miłych poszukiwań życzę i oby choć troszkę nocy do spania zostało.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

margita pisze:uuuu to owocnego szukania - to faktycznie ciężka sprawa <shock>
tzn. z góry zakładam zakup jakiś mniejszego, bo jak będziemy się na stałe przeprowadzać to ciężko duży zabrać ze sobą dlatego drapak Hakan albo Rufi kupię z czasem i prawdę mówiąc nawet nie mam teraz tyle wolnych środków na takie piękne drapaki.
na razie myślę o:

http://allegro.pl/drapak-dla-kota-maine ... 71546.html

http://allegro.pl/nr-043-drapak-domek-d ... 51782.html

lub:

http://allegro.pl/nr-047-drapak-domek-d ... 51833.html
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Ja bym wybrała drapak nr 2. Jest dosyć długi słupek na którym Bentley będzie mógł się przeciągać i ma 3 miejsca do spania, w tym 2 w miarę wysoko. Tylko zastanawiam się czy zmieści się w tubę <mrgreen> nie ma podanych wymiarów, a z tego co patrzyłam na zdjęciach u innych forumowiczów w drapakach z allegro jest ona trochę mała :-(
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ja bym odradzała drapaki takiego typu. One mają za małe słupki dla brytków. Kotuś nie ma na nich możliwości wyciągnięcia się. Lepiej kupić coś prostszego, ale żeby był jeden słup porządny. Np. coś takiego KLIK Ja bym tu jeszcze poprosiła, żeby dali słup ciut wyższy, to by było jeszcze lepiej. Albo taki KLIK
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Sonia pisze:Ja bym odradzała drapaki takiego typu. One mają za małe słupki dla brytków. Kotuś nie ma na nich możliwości wyciągnięcia się. Lepiej kupić coś prostszego, ale żeby był jeden słup porządny. Np. coś takiego KLIK Ja bym tu jeszcze poprosiła, żeby dali słup ciut wyższy, to by było jeszcze lepiej. Albo taki
KLIK
dziękuję bo nawet o tym nie pomyślałam. Będąc w zeszłym tygodniu na wystawie kotów w Łodzi widziałam Hakana w rzeczywistości i drapaki trzeba przyznać że mają super jakości:) właśnie się zastanawiałam czy te drapaki co podałam nie okażą się mało stabilne itp.. w weekend pozwiedzam trochę zoologiczne i przypatrzę się osobiście. Na ten czekałabym miesiąc bo jest robiony na zamówienie: http://xarchiwum.pl/drapak-domek-dla-ko ... 74263.html
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

asiunia0312 pisze:Ja bym wybrała drapak nr 2. Jest dosyć długi słupek na którym Bentley będzie mógł się przeciągać i ma 3 miejsca do spania, w tym 2 w miarę wysoko. Tylko zastanawiam się czy zmieści się w tubę <mrgreen> nie ma podanych wymiarów, a z tego co patrzyłam na zdjęciach u innych forumowiczów w drapakach z allegro jest ona trochę mała :-(
rany, jeszcze mi Bentley w takim razie utknie w tubie... <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

A i jeszcze zapomniałam wspomnieć, że te drapaki które wstawiłaś linki to mają jakieś takie bardzo małe te rozety na górze. Tak, że wydaje mi się, że za jakieś parę miesięcy Bentleyowi zwisałaby dupka, gdyby chciał sobie tam poleżeć.
Zablokowany