Czego my nie robimy dla tych naszych kochanych futerek <lol> <lol> <lol>Truskawka pisze:Melduję, że zakupiono kolejną porcję indyka i odebraliśmy pierwszą przesyłkę półek z Szarego Design. 4 półki OKO oraz dużą falę. Czekamy na schodki oraz półkę wykonaną na zamówienie nad drzwi. Kiedy zamontujemy całość przedstawimy do akceptacji Dorotce. W sobotę komisja w składzie ja, Wojciech oraz moja mama dokonała obcięcia firanki, tak aby koty mogły swobodnie maszerować po parapetach. <mrgreen>
Miot Y: Negra i Fado
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot Y: Negra i Fado
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
No chyba jeszcze musimy zdemontować kinkiet, bo psuje aranżację półek.... <gwiżdże>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
A to koniecznie... :-)Truskawka pisze:No chyba jeszcze musimy zdemontować kinkiet, bo psuje aranżację półek.... <gwiżdże>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Jakie pozytywne emocje u Was...... <mrgreen>Sonia pisze:Przygotowania już pełną parą idą :-) <tańczy>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
To prawda, teraz jest radość, spokój (chociaż może na to nie wygląda), wtedy był strach, niepewność i wątpliwości. Teraz jest inaczej po prostu. Wszyscy oszaleliśmy na punkcie purchawek. Ale wydaje mi się, że serce Wojtka należy do Choco (Yennefer), oficjalnie twierdzi, że będzie kochał obie tak samo.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jeszcze tylko prawie tydzień <tańczy> <mrgreen>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Truskawka pisze: Wszyscy oszaleliśmy na punkcie purchawek. Ale wydaje mi się, że serce Wojtka należy do Choco (Yennefer), oficjalnie twierdzi, że będzie kochał obie tak samo.
Oczywiście, że będzie kochał obie jak najbardziej ale tę wybraną jeszcze mocniej ......... <lol>
A tak na poważnie mam przekonanie, że nie jest to kwestia samej miłości tylko sposóbu jej okazywania. To są zupełnie różne istotki przecież...... Więc istnieje miłość namolna i rozdarta (Rumpel), egoistyczna i dyktatorska (Guru) oraz ta dyskretna, bardzo delikatna i nocna (Hamsinka). Mam wokół siebie trzy możliwe rodzaje okazywanych mi uczuć i powiem krótko kocham je wszystkie nad życie ale każde w inny sposób.
Pogadamy na ten temat za jakiś czas ....... <mrgreen>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ostatki <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudna jest <zakochana>
Oj Truskawkę będę molestować o fotki wąsatki <mrgreen>
Oj Truskawkę będę molestować o fotki wąsatki <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Żeby maleńka wiedziała jakie atrakcje już na nią i siostrzyczkę czekają u Wojtusia <mrgreen>
Przecudna koteczka <zakochana>
Przecudna koteczka <zakochana>