Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
katana1978

Post autor: katana1978 »

a zapomniałam ten 1 ma długość 80 cm
drugi 117 cm
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Im wyższy tym lepszy.
Stoi u mnie jeszcze taki jak pokazywałaś na samym początku, on ma chyba 65 cm (a 80 to tylko trochę więcej, mniej niż długość kocich nóżek), kot rósł, drapak niestety nie i dziś gdy kocur czasem z niego korzysta, to wyciąga się, a i owszem ale na siedząco, z dupką przy ziemi, śmiesznie wygląda.

Mam jeszcze takie pytanie do koteczek555, chodzi mi o zamówienie w tym sklepie z drapakami Darmar. Zamówienie złożyłam, zaznaczyłam kuriera (a nie kuriera z płatnością przy odbiorze) jednak nie dostałam żadnego numeru konta. Na mailu na razie pusto. Jak do jutra nic nie przyjdzie to zadzwonię, ale jak było gdy kupowałaś? :-)
Awatar użytkownika
koteczek555
Kontakt:

Post autor: koteczek555 »

Gosiaczek ja odbierałam osobiście, bo to w bielsku, więc mam blisko, ale widzę, że w zakładce kontakt jest numer konta podany
Narin

Post autor: Narin »

Zaczynam odkładanie do skarpety ;-))
Podejrzewam, że w lutym będą jakieś "trzynastki" więc najwyżej powiem, że nie dostałam <lol>

Kiedy widzę jak kocurek uwielbia się wspinać po słupku (na półeczkę) to aż mi się serce kraje, że nie mam czegoś wyższego. Koteczka jest bardziej naziemna więc tylko się na nim wyciąga i powiem Wam, że 80 cm to jest absolutne minimum dla takiego wyciągania, już się biedna ledwo mieści :-)
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

koteczek555 pisze:Gosiaczek ja odbierałam osobiście, bo to w bielsku, więc mam blisko, ale widzę, że w zakładce kontakt jest numer konta podany
<oops> Gapa ze mnie ;)
Dziękuję
katana1978

Post autor: katana1978 »

koteczek555 pisze:Katana ja mam ten http://darmar.bielsko.pl/?martusiak,26 i jest stabilny nie wiem jak z tamtym, ale mogę powiedzieć tylko, że te drapaki nie są robione jako masówka, tylko każdy na zamówienie indywidualnie "dopieszczany" więc myślę, że również i on będzie stabilny. Rozmawiałam z panią i inspiracją do tego wszystkiego był jej kot :)
Złożyłam zamówienie na ten drapak - :) tzn martusiak - zdecydowałam się. :->
Ty już go masz w domu ?? ile czeka się na wysyłkę ??
Mam taką nadzieję że nie będzie się przewracał jak kicio skoczy z rozbiegu ani rozlatywał pod wpływem ciężkości kotka
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

katana1978 pisze:Złożyłam zamówienie na ten drapak - :) tzn martusiak - zdecydowałam się. :->
Ty już go masz w domu ?? ile czeka się na wysyłkę ??
Mam taką nadzieję że nie będzie się przewracał jak kicio skoczy z rozbiegu ani rozlatywał pod wpływem ciężkości kotka
W regulaminie jest napisane, że 5 dni, ja zamówiłam inny wczoraj, ale wciąż nie dostałam na maila potwierdzenia :-(
Awatar użytkownika
koteczek555
Kontakt:

Post autor: koteczek555 »

Ja odbierałam osobiście, więc nie wiem ile się czeka na wysyłkę. Tak ja mam już swój w domu i jestem bardzo zadowolona :) a Ritka jeszcze bardziej :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/49251
dostałam i jestem bardzo zadowolona, bardzo ładne to to, bardzo stabilne i koty pokochały od wyjęcia z kartonu, może małe jak na jedyny drapak ale jako dodatkowy lub dla malucha super (te większe bardzo mi się podobają, tylko ich cena :-( )
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Bardzo ładny drapak,lubię wiklinę i koty ją lubią :-)
Zablokowany