Fooootyyyy!
Funfel i Pompon w jednym mieszkają domu
- elsa
Re: Wiedźmiński kot Ferrari vel Funfel z hodowli Mazuria*PL
<mago2>
Fooootyyyy!
Fooootyyyy!
- malab
Sliczny kociak, a co do wiedzmina... Sama mialam uprzednio bialego kota imieniem GeraltSurimi pisze:Dzięki za ciepłe przyjęcie na forum! :-)
yamaha,
Wątek założyłam głównie z myślą o hodowli, żeby mogli czasem zerknąć co słychać u wychowanka, ale cieszę się, że i Monia będzie z tego powodu radosnaPoza tym na forum można znaleźć jakieś rady i pomoc, więc i dla mnie rejestracja niesie korzyść :-)
Wiedźmiński kot bo wygląda jak Geralt czyli wiedźmin z opowiadań Sapkowskiego, którymi się kiedyś zaczytywałam, a które teraz odżywają w formie gry komputerowej (choć ja nie jestem żadnym graczem). Ogółem bohater ten to chodzące przystojniactwo, mające różne niesamowite zdolności, i na dodatek białowłose ze srebrem, żeby nie rzec "siwe" ;) Musicie mi wybaczyć ale na pewno nie będziemy na kota wołać "Ferarri" bo to za długie, plącze mi język, no i formuła 1 to coś, co absolutnie nas nie kręci![]()
Becia,
Póki co zapowiada się nieźle ale boje się hamaka i poduszek bo będę je pewnie sama szyć... a mistrzem nie jestem, ledwo ogarniam maszynę do szyciaAle jestem dobrej myśli, jakoś to ogarnę... albo kupię gotowe <mrgreen>
- Surimi
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Ale slodki dziad <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
oooo, Funfel, duuuuużo Funfla <mrgreen>
cudowny nadal
cudowny nadal
- elsa
Czekałam na tego białego króliczka rodem z Alicji w Krainie Czarów!
Cudowny i jak tak paczy swoimi obłędnymi oczyskami, to czuję jak moje serce się topi <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Cudowny i jak tak paczy swoimi obłędnymi oczyskami, to czuję jak moje serce się topi <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Co za rozkoszniak <zakochana>
- Surimi
Straszny rozkoszniak, naprawdę! Ciągle zastawia na nas pułapki. Gdzie się nie spojrzysz to Funfel pokazuje bebechy i piszczy, żeby go miziać. Gdy zaś ma humor na zabawy pokazuje brzuch i czeka aż ktoś podejście - wtedy w ułamku sekundy zrywa się na nogi i gania, zaczepia, zachęca do zabawy. I często jak ma fazę na galopy, to podbiega do mnie, pacnie mnie łapką po stopie i leci dalej wydając różne śmieszne burcząco-furczące dźwięki. Taki struś Pędziwiatr co bawi się w berka z kojotem 
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Cześć misiaczku , tęskniłam
Jak Funfel reaguje na gości , nie mów że też nie ma oporów ?
Jak Funfel reaguje na gości , nie mów że też nie ma oporów ?
- yamaha
- Genius Loci
Kasiu, zapisz sobie na pozniej, ten moj, co mi go bedziesz kiedys robic na zamowienie, to wlasnie TAKI charakter ma miec <lol>