Lolek
- margita
- Agilisowy Rezydent
Re: Lolek
ale tu wojskowe tematy ...
Al-kotoida mnie rozwaliła .... <rotfl>
i ten stoicki spokój ... <shock> nie do uwierzenia ... <mrgreen>
dyscyplina wojskowa opanowana do perfekcji ... <lol>
Al-kotoida mnie rozwaliła .... <rotfl>
i ten stoicki spokój ... <shock> nie do uwierzenia ... <mrgreen>
dyscyplina wojskowa opanowana do perfekcji ... <lol>
- EwaL
Dzisiaj Lolek przeżył najazd ekipy filmowej <shock> Z samego rana weszła 6-cio osobowa ekipa + kamery, statywy, światła, walizki ze sprzetem, itd. (moje mieszkanie służyło do nakręcenia jednej ze scen do kampanii społecznej). Lolek na dźwięk domofonu figlarnie, rączym kłusem pobiegł do drzwi i ... <shock> przedpokój pełen wszystkiego. Ale co to dla szerszowca Lolka. Każdy musiał zostać z osobna obwąchany, każdy kabelek, statyw i cała reszta dziwnych przedniotów obejrzana, powąchana, zbadana łapkowo-nosowo. Lekko dupka nie mieściła się w wazlizce na światła, ale mościł się uparcie. Po wyniesieniu z pokoju, stołu, krzeseł Lolek miał plac zabaw w pozostałych pomieszczeniach i biegi przełajowena trasie: stół, krzesło, kable, metalowe skrzynie ze sprzętem. Wszystko jego! Ale apogeum odwagi wykazał wchodząc na plan zdjęciowy centralnie w kamerę. Powtarzał to z uporem mamiaka- kamera poszła, Lolek na plan! Musieliśmy zamknąć salon przed kotem, nie dało się pracować. Trochę poczuł się urażony, że nie zostanie gwiazdą. Chyba jest rozczarowany, że nikt nie docenił jego talentu.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja się wcale Lolkowi nie dziwię, na jego miejscu po tych wszystkich bohaterskich dokonaniach, jakbym zobaczyła ekipę z kamerą w drzwiach to też bym była pewna, że to do mnie.
To się starał potem wykorzystać sytuację
Lolek, jesteś moim idolem!
To się starał potem wykorzystać sytuację
Lolek, jesteś moim idolem!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No jak można było takiej gwiazdy, jak Lolek, nie filmować na pierwszym planie.
Oburzające! Lolek to się powinien chyba śmiertelnie obrazić za takie potraktowanie <lol>
Podziwiam, że Lolek taki bohater nieustraszony jest
Już widzę, jak by u mnie się taka ekipa pojawiła, to bym miała koty pochowane chyba w szparach w podłodze, albo w jeszcze bardziej ciasnych kątach <mrgreen>
Oburzające! Lolek to się powinien chyba śmiertelnie obrazić za takie potraktowanie <lol>
Podziwiam, że Lolek taki bohater nieustraszony jest
Już widzę, jak by u mnie się taka ekipa pojawiła, to bym miała koty pochowane chyba w szparach w podłodze, albo w jeszcze bardziej ciasnych kątach <mrgreen>