Przyznaj, dajesz pranie na fotel z pełną świadomością, że za chwilę tam będzie legowisko
My tak mamy ze sportowymi rzeczami, nie wiem dlaczego, ale Mordimuś jest wielkim fanem sportu, uprawia go głownie leżąc na naszych biegowych rzeczach, wystarczy czasem jedna koszulka a on się w magiczny sposób pojawia na niej
Oczywiście, że tak
Przyznam się, że jak gdzieś wyjeżdżamy na dłużej, to rzucamy na łóżko po jednej naszej zużytej koszulce, żeby kotki mogły się wtulać
A ja myślę, że one uwielbiają nowości - także z pralki, po wysuszeniu. Ale nie tylko: zmienisz żwirek, a misiu już siedzi . Zmienisz pościel - na pewno znajdzie się tam przed Tobą... W końcu to chyba największe czyściochy na świecie
Dynastia pisze: ↑14 paź 2020, 00:50
A ja myślę, że one uwielbiają nowości - także z pralki, po wysuszeniu. Ale nie tylko: zmienisz żwirek, a misiu już siedzi . Zmienisz pościel - na pewno znajdzie się tam przed Tobą... W końcu to chyba największe czyściochy na świecie
Dokładnie tak.
Moje kociory uwielbiają podkładki na stole w jadalni.
Wróciliśmy w sobotę z urlopu. Fajnie było nad Bałtykiem po sezonie.
Home office, przerwa w pracy [attachment=1]PSX_20201102_125839.jpg[/attachment][attachment=0]IMG_20201102_130232504_HDR.jpg[/attachment]