Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris i Fidonia
Morisek świątecznie:
Moja księżniczka:
gdzie jest kotek?
Przepraszam za jakość zdjęć, ale robione telefonem i najczęściej wieczorem
Przesyłamy buziaki dla wszystkich cioć które nas odwiedzają
Moja księżniczka:
gdzie jest kotek?
Przepraszam za jakość zdjęć, ale robione telefonem i najczęściej wieczorem
Przesyłamy buziaki dla wszystkich cioć które nas odwiedzają
- elsa
U Was uczta przy miskach, a dla nas uczta dla oka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jaki macie już cudny klimat świąteczny! Mnie się podoba ta czarna bombka na choince, spodziewam się podobnych u siebie <mrgreen>
Piękne koty, cała trójka cudowniasta! <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
Jaki macie już cudny klimat świąteczny! Mnie się podoba ta czarna bombka na choince, spodziewam się podobnych u siebie <mrgreen>
Piękne koty, cała trójka cudowniasta! <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
- dagusia
Ale piekna gwiazda na choince tzn gwiazdor <zakochana>
My ubieramy choinkę chyba teraz w weekend i nie ukrywam że trochę się boję <lol> Jak wygląda teraz sytuacja u ciebie? ? :-) choinka jeszcze stoi? <mrgreen>
My ubieramy choinkę chyba teraz w weekend i nie ukrywam że trochę się boję <lol> Jak wygląda teraz sytuacja u ciebie? ? :-) choinka jeszcze stoi? <mrgreen>
- beev
choinka stoi niestety lampki choinkowe są już zdjęte bo Mikesz zaplątał się w nie 2 razy i wole nie ryzykować a bombki: ja wieszam, a Mikesz starannie wszystkie ściąga jak leżą na podłodze to jest ładniej jego zdaniem <rotfl>
Moris i Fidonia patrzą na niego jak na dziwoląga, ich zdaniem statecznym kotom nie wypada tak sie zachowywać <wsciekly> <lol>
Ciesze się że Mały do nas zawitał bo rezydenci się więcej przytulają i bawią <pokłon> <tańczy>
Moris i Fidonia patrzą na niego jak na dziwoląga, ich zdaniem statecznym kotom nie wypada tak sie zachowywać <wsciekly> <lol>
Ciesze się że Mały do nas zawitał bo rezydenci się więcej przytulają i bawią <pokłon> <tańczy>
- yamaha
- Genius Loci
Ah ah ah ! Co ja widze ?
Sliczne czarnidelko, gratuluje dokocenia
Morisku, ciocia od poczatku wiedziala, ze Ty jestes bardzo dzielny i goscinny, tylko ta ruda to jest za duza, dlatego nie bardzo Ci na poczatku podeszla, nie ? 8-)
Swiatecznie jestes przecudny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(a ruda na kanapie to tak przypadkiem nie chlipnela sobie z tej butli co za nia stoi ? )
Morisku, ciocia od poczatku wiedziala, ze Ty jestes bardzo dzielny i goscinny, tylko ta ruda to jest za duza, dlatego nie bardzo Ci na poczatku podeszla, nie ? 8-)
(a ruda na kanapie to tak przypadkiem nie chlipnela sobie z tej butli co za nia stoi ? )
- beev
czasem jej się zdarzayamaha pisze:Ah ah ah ! Co ja widze ?
- Natashas
Nic dziwnego, że facet przepadł na widok takiego czarnuszka okruszka <zakochana>
Gratuluję dokocenia, będzie piękną ozdobą nie tylko na tegorocznej choince <mrgreen>
Gratuluję dokocenia, będzie piękną ozdobą nie tylko na tegorocznej choince <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaki śliczny nowy domownik
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję czarnuszka
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
ojoj..ale się podziało. Cudne,że uratowaliście mu życie!
Mam nadzieję,że Fidonia szybko się przekona do nowego brata...
wielkie głaski dla całej trójki
Mam nadzieję,że Fidonia szybko się przekona do nowego brata...
wielkie głaski dla całej trójki