Vitali II von Sturmcastle
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Vitali II von Sturmcastle
Fajna taka różnorodna zwierzęca rodzinka <serce> każdy inny i inną ma osobowość chyba momenty też masz Aduś fajne jak za mocno rozrabiają <lol> a i tak cudowne łobuziaki <serce> nie wyobrażam sobie domu bez mojej ferajny <mrgreen>

- Ada
- tak, Danusiu, moja zwierzęca banda dostarcza mi moc wrażeń na codzień....i tych milutkich i tych bardziej emocjonujących....ale na dluższą metę nie umiałabym już bez nich żyć..... <zakochana>
- jutro postaram się zrobić jeszcze Tikulinę i sapcia bo dzisiaj Tika uwaliła się w psim kontenerku i za skarby nie chciała wyleść a Sapcio...no Sapcio to musi mieć szczególną sesję zdjęciową.....
- jutro postaram się zrobić jeszcze Tikulinę i sapcia bo dzisiaj Tika uwaliła się w psim kontenerku i za skarby nie chciała wyleść a Sapcio...no Sapcio to musi mieć szczególną sesję zdjęciową.....
-
kotku
Ach jaki cudowny dom <serce>
Któregoś dnia wpadniemy do Ciebie z Danusią na kawę i będziemy godzinami głaskać te cudowne futra i słuchać ich opowieści <gwiżdże>
Któregoś dnia wpadniemy do Ciebie z Danusią na kawę i będziemy godzinami głaskać te cudowne futra i słuchać ich opowieści <gwiżdże>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Okotku pisze:Ach jaki cudowny dom <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Aduś, niesamowite są te Twoje zwierzątka, cudowne <zakochana>
- Ada
- chciałam poprawić, ale chyba coś nie tak robię..... 
- ależ wpadajcie, wpadajcie...mojej bandy żaden śmiertelnik nie da rady zamęczyć.....a jak się zwierza rozkręcą....to zwiejemy do Pracowni po odrobinę spokoju..... <mrgreen>
- własnie robię konfitury z malinek...no to zrobię troszkę więcej,,,,dla gości....
- ależ wpadajcie, wpadajcie...mojej bandy żaden śmiertelnik nie da rady zamęczyć.....a jak się zwierza rozkręcą....to zwiejemy do Pracowni po odrobinę spokoju..... <mrgreen>
- własnie robię konfitury z malinek...no to zrobię troszkę więcej,,,,dla gości....
-
kotku
No to tylko musimy ustalić termin
Ja mam teraz luźniejsze weekendy jak dawniej i chętnie na jakąś sobotę wyskoczę. Danusia myśl! <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Mnie też zabierzcie, mnie też!!! <pokłon>
Cudne stadko do zagłaskania <zakochana>
Mufin to jest ogromny <shock> Za niedługo będziesz musiała kupić maszynkę do strzyżenia owiec, bo Mufina nie będzie widać, tylko całą kupę futra <mrgreen>
Cudne stadko do zagłaskania <zakochana>
Mufin to jest ogromny <shock> Za niedługo będziesz musiała kupić maszynkę do strzyżenia owiec, bo Mufina nie będzie widać, tylko całą kupę futra <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Marzenka <rotfl> <rotfl> poryczałam się no faktycznie na halę nie musi Ada jeździć żeby sobie trochę pobacować i wprawdzie nie na hali ,a w domu zacząć strzyżenie owiec <lol> <lol>Sonia pisze:Mnie też zabierzcie, mnie też!!! <pokłon>
Cudne stadko do zagłaskania <zakochana>![]()
![]()
No kurcze Dziewczyny musimy pomyśleć
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
że co??? że do Tikulina beze mnie??? <shock> toż to nie godzi się!!

spoko spoko z Krakowa do Bydgoszczy przez Siemianowice po Sonię i Warszawę po Danusie wychodzi niecałe 700 km... phi, co do dla Nas
spoko spoko z Krakowa do Bydgoszczy przez Siemianowice po Sonię i Warszawę po Danusie wychodzi niecałe 700 km... phi, co do dla Nas