Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Vitali II von Sturmcastle

Post autor: Danusia »

Fajna taka różnorodna zwierzęca rodzinka <serce> każdy inny i inną ma osobowość chyba momenty też masz Aduś fajne jak za mocno rozrabiają <lol> a i tak cudowne łobuziaki <serce> nie wyobrażam sobie domu bez mojej ferajny <mrgreen>
:pies: :pies: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- tak, Danusiu, moja zwierzęca banda dostarcza mi moc wrażeń na codzień....i tych milutkich i tych bardziej emocjonujących....ale na dluższą metę nie umiałabym już bez nich żyć..... <zakochana>

- jutro postaram się zrobić jeszcze Tikulinę i sapcia bo dzisiaj Tika uwaliła się w psim kontenerku i za skarby nie chciała wyleść a Sapcio...no Sapcio to musi mieć szczególną sesję zdjęciową..... ;-))
kotku

Post autor: kotku »

Ach jaki cudowny dom <serce>
Któregoś dnia wpadniemy do Ciebie z Danusią na kawę i będziemy godzinami głaskać te cudowne futra i słuchać ich opowieści <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

kotku pisze:Ach jaki cudowny dom <serce>
Któregoś dnia wpadniemy do Ciebie z Danusią na kawę i będziemy godzinami głaskać te cudowne futra i słuchać ich opowieści <gwiżdże>
O :ok: świetny pomysł <mrgreen> Zuzka Ada jak nas zobaczy to nas nie wpuści <lol> będzie się bała ,że zamęczymy jej podopiecznych i ją przy okazji <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Aduś, niesamowite są te Twoje zwierzątka, cudowne <zakochana>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- chciałam poprawić, ale chyba coś nie tak robię..... ;-))

- ależ wpadajcie, wpadajcie...mojej bandy żaden śmiertelnik nie da rady zamęczyć.....a jak się zwierza rozkręcą....to zwiejemy do Pracowni po odrobinę spokoju..... <mrgreen>

- własnie robię konfitury z malinek...no to zrobię troszkę więcej,,,,dla gości.... :kiss:
kotku

Post autor: kotku »

No to tylko musimy ustalić termin :) Ja mam teraz luźniejsze weekendy jak dawniej i chętnie na jakąś sobotę wyskoczę. Danusia myśl! <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Mnie też zabierzcie, mnie też!!! <pokłon>
Cudne stadko do zagłaskania <zakochana> :kotek: :pies:
Mufin to jest ogromny <shock> Za niedługo będziesz musiała kupić maszynkę do strzyżenia owiec, bo Mufina nie będzie widać, tylko całą kupę futra <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Sonia pisze:Mnie też zabierzcie, mnie też!!! <pokłon>
Cudne stadko do zagłaskania <zakochana> :kotek: :pies:
Mufin to jest ogromny <shock> Za niedługo będziesz musiała kupić maszynkę do strzyżenia owiec, bo Mufina nie będzie widać, tylko całą kupę futra <mrgreen>
Marzenka <rotfl> <rotfl> poryczałam się no faktycznie na halę nie musi Ada jeździć żeby sobie trochę pobacować i wprawdzie nie na hali ,a w domu zacząć strzyżenie owiec <lol> <lol>

No kurcze Dziewczyny musimy pomyśleć ;-)) jakby tu zagłaskać Adusiowe pociechy <lol>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

że co??? że do Tikulina beze mnie??? <shock> toż to nie godzi się!! :hammer: :hammer:

spoko spoko z Krakowa do Bydgoszczy przez Siemianowice po Sonię i Warszawę po Danusie wychodzi niecałe 700 km... phi, co do dla Nas :haha:
Zablokowany