Miot K - Arabica i Fado
- animru
- Agnieszka7714
Ja też się zgłaszam <ok>animru pisze:jakby co to wproszę się na niańkę! <lol> albo wiem, zrobimy dyżury z udziałem forumowiczów z wro i okolic. założę się, że byłoby tyyylu chętnych <lol>Dorszka pisze:Ja tam wolę na razie nie wyobrażać sobie, co to będzie, jak te kociaki się rozbiegną... To apokalipsa jakaś będzie <strach>
- mevik
Ja też się wproszę do pomocy :-) Maleństwa słodziutkie do zacałowania Już nie mogę się doczekać zdjęć bikolorowych maluszków. Ale póki co niech tam sobie pasą brzuszki maluszki <zakochana>animru pisze:jakby co to wproszę się na niańkę! <lol> albo wiem, zrobimy dyżury z udziałem forumowiczów z wro i okolic. założę się, że byłoby tyyylu chętnych <lol>Dorszka pisze:Ja tam wolę na razie nie wyobrażać sobie, co to będzie, jak te kociaki się rozbiegną... To apokalipsa jakaś będzie <strach>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Takie cudne stadko, to nawet ja się skuszę, żeby porobić jako niańka przynajmniej przez jeden dzień <lol>Agnieszka7714 pisze:Ja też się zgłaszam <ok>animru pisze:jakby co to wproszę się na niańkę! <lol> albo wiem, zrobimy dyżury z udziałem forumowiczów z wro i okolic. założę się, że byłoby tyyylu chętnych <lol>Dorszka pisze:Ja tam wolę na razie nie wyobrażać sobie, co to będzie, jak te kociaki się rozbiegną... To apokalipsa jakaś będzie <strach>
- mimbla
- Kontakt:
- animru
mimbla szybciej dopłynie odrą z gdańska wpław, niż ja w godzinach szczytu dojadę z drugiego końca miasta do dorszki <lol>mimbla pisze:A że Gdańsk leży na wschodnim brzegu Odry, to ja też się piszę na odwiedziny i doglądanie maluchów przez obiektyw <lol>
Szkoda, że wylotu do Chin sobie nie wykupiłam z Wrocka... Obrazek
nie mogę się doczekać zdjęć bikolorowych pycholi!