Belize & Birma SIDERIS*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Bogusiu, Wojtku pozwolę sobie wstawić Belize fotki w Waszym wątku ;-))

Belize SIDERIS*PL to ją tak bardzo pokochali wspaniali ludzie z Płocka <serce>

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

pozwalaj sobie, pozwalaj Gosiu...jak tylko masz ochotę to wrzucaj fotki swojej kochanej kotusi...

ps. Belize wygląda pięknie :-)
Awatar użytkownika
BRI van Doro
Hodowca
Hodowla: Cats van Doro*PL
Kontakt:

Post autor: BRI van Doro »

Witam serdecznie i oczywiście gratuluję cudownej puchatej kuleczki !!!
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Gratuluję świetnej decyzji! Chociaż na początku Wasza kotka mnie rozczulała i wzruszała to muszę uczciwie przyznać, że z każdym dniem staje się coraz piękniejsza! Głaski dla łabędzia! :kotek: :-) <serce> https://picasaweb.google.com/milczek89/ ... 7156604034 - to jest moje ulubione jej zdjęcie (przypomina mi moją Meg jak była malutka).
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

kosanna pisze:Gratuluję świetnej decyzji! Chociaż na początku Wasza kotka mnie rozczulała i wzruszała to muszę uczciwie przyznać, że z każdym dniem staje się coraz piękniejsza! Głaski dla łabędzia! :kotek: :-) <serce> https://picasaweb.google.com/milczek89/ ... 7156604034 - to jest moje ulubione jej zdjęcie (przypomina mi moją Meg jak była malutka).
dziękuję bardzo, że od maleńkości śledzisz moje szkrabki i je podziwiasz <serce>
kotku

Post autor: kotku »

Ja tam się w ogóle nie dziwię, że ją pokochali! Jest prześliczna, ja nie wiem jak można by jej nie pokochać. <serce>
Marina

Post autor: Marina »

Gratuluje decyzji <ok>

Belizka jest śliczna, aż chciałoby się twarz wtulić w to puchate futerko i miziać bez końca.

:kotek: dla malutkiej
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

I całe szczęście, że jest kotką, a nie kocurem bo bym musiała stoczyć o nią bój ;-)) . Tymi minami a la kot ze Shreka od razu mnie kupiła! :-)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

I ja przyłączam się do gratulacji i życzę radosnego oczekiwania na Belize - na forum na pewno takie będzie :-)

Kotka jest urocza <zakochana>
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

kosanna pisze:I całe szczęście, że jest kotką, a nie kocurem bo bym musiała stoczyć o nią bój ;-)) . Tymi minami a la kot ze Shreka od razu mnie kupiła! :-)

Ja mam gorzej...Mnie większość "futer" kupuje samą swoją "kotowatością". Miny a la kot ze Shreka nie są tu potrzebne... :mimbla:
(a może ja byłem kotem w poprzednim wcieleniu :P )

W.
Zablokowany