Twix & Tost

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Witam ślicznych panów o apetycznych imionach <mrgreen>
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Cóż... będę częstym gościem na Twoim wątku <zakochana>
Engram

Post autor: Engram »

O rany dziękujemy bardzo za tak ciepłe przyjęcie chłopaków. Jak tylko przyjada to na pewno zarzucę Was zdjęciami. Nie mogę się już doczekac, tak strasznie pusto w mieszkaniu po stracie kota...mam nadzieję, że szybko zleci to czekanie.
Engram

Jutro minie tydzień, jak chłopaki są u mnie :) . Jak tak na nich patrzę to nie wyobrażam sobie, ża miałby być tylko jeden kot i bardzo się cieszę, że udało się wziąć dwójkę na raz.
Kociaki już się nieco zadomowiły. Twix jest troszkę mniejszy ale nieustraszony- niczego się nie boi, pierwszy zwiedził całe mieszkanie a dotychczasowi goście nie robili na nim najmniejszego wrażenia-może powodowali jedynie włączenie ADHD bo wygląda takk, jakby się przy ludziach popisywał co to nie on :).
Tost to taka gapa-nieśmiałek. Pierwsze chwile spędził schowany w kąciku za zasłonką, natomiast okazał się być większym pieszczochem, bardziej się wierci w szukaniu odpowiedniej pozycji na kolankach i barankuje <zakochana> (Twix nie ma na to czasu choć też lubi się przytulać). Przy gościach się chowa za swoją zasłonkę, dopiero po jakimś czasie wychodzi i może się nawet z takim intruzem pobawić wędką, ale ostrożność go nie opuszcza i w razie czego oddala się w bezpieczne miejsce :) Mnie się nie boi, czuje się swobodnie, choć też jak przychodzę z pracy, to minie kilka minut zanim wyjdzie ze skrytki.
Oto zdjęcia-niestety głównie śpiące, bo złapać na fotce orienta, który nie śpi to nie lada wyzwanie <strach>

Bracia na drapaczku
Obrazek

Twixuś na kolankach
Obrazek

Tościk na kolankach (i Twixie)
Obrazek

I chwile, dla których warto żyć <zakochana>
Obrazek
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Ranuśku tak nosek w nosek <zakochana>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Jakie śliczne słodziaki <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Rewelacyjni braciszkowie, a ostatnia fotka jaka słodka <zakochana> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

matko rewelacyjni są <zakochana>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Ojej jakie słodkości. Ostatnie zdjęcie - the best ! <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Nie wstałabym do końca zycia gdyby tak leżeli na moich kolanach <zakochana>
Swoja drogą fajnie że mają takie inne charaktery. Dużo głasków dla maluszków :kotek: :kotek: :kotek:
Engram

No ja nie wstaję :) nie ma, że pić, że do toalety, że książkę sięgnąć...nie mogę bo koty na mnie leżą :kotek:
Zablokowany