Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Witaj na forum :) Liliowe pointy są cudne, będę wyglądać zdjęć Twojej koteczki <mrgreen> Ech... Fajny czas przed Tobą... Zazdroszczę <oops>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

przyznaje, że nie spodziewałam się takie odzewu :-) wielkie dzięki za informacje i porady

Aniu- moja Mama kupuje benka, niestety nie jest on w moim zasięgu, mieszkamy w Irlandii, jest spory wybór kamieni, więc licze na to, że coś dobrego znajde :-)

Hann- witaj :-) od razu przyznam, że umaszczenia brytków nie są nam dobrze znane, widziałam, że są liliowe/niebieskie/kremowe, ale na tą chwile, nie potrafie ich rozróżnić <oops>

co do Waszych kocich pociech, są przepiękne! zresztą nie ważne jakiej rasy jest futro, wszystkie są kochane :-D
jak będę miała więcej czasu, pozaglądam do galerii :-) na razie śledze avatary, kolorowe i puchate <mrgreen> :-P i dokształcam się w temacie 8-)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Witam na forum :-)
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Witaj :)
Lumi piękna. Fajna z niej klusia :kotek:
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Witam i ja! <klaszcze>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

Lumi witajcie !! Ojej, jelsi dobrze gdybam to mamy pierwszą Irlandkę na forum :) Piękna koteczka, mam nadziejeże , że od marca zasypiecie nas fotami <mrgreen> Powodzenia !!
Awatar użytkownika
Agnes

witajcie :-) jeszcze raz dziękuje za ciepłe przyjęcie :-)

tymabri pisze:Lumi witajcie !! Ojej, jelsi dobrze gdybam to mamy pierwszą Irlandkę na forum :) Piękna koteczka, mam nadziejeże , że od marca zasypiecie nas fotami <mrgreen> Powodzenia !!
Lumi nie jest pierwszą Irlandką ;-)) są tu nasi ''sąsiedzi'' z Cork- Trzy pak po Irlandzku :-D, których zresztą serdecznie pozdrawiam :-) :kotek:
monika§

Post autor: monika§ »

Ojjj, jaka śliczna mordeczka <zakochana>
Miejmy nadzieję, że się szybko zaklimatyzuje, mój kociak po przybyciu do mnie po raz pierwszy, po obwąchaniu każdego kąta, czuł się jak u siebie :-)
Życzę tego i Tobie <mrgreen>
Witamy na forum !
Awatar użytkownika
Agnes

monika§ pisze:Ojjj, jaka śliczna mordeczka <zakochana>
Miejmy nadzieję, że się szybko zaklimatyzuje, mój kociak po przybyciu do mnie po raz pierwszy, po obwąchaniu każdego kąta, czuł się jak u siebie :-)
Życzę tego i Tobie <mrgreen>
Witamy na forum !
witaj :-) i dziękuje :-) takie słowa, napawają mnie optymizmem <mrgreen> oby tak było ;-))
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Witam kolejnego irlandzkiego kota <lol> Ech, globalizacja <lol>

Pointy są super :ok:
Zablokowany