Lumi :)
- Agnes
przyznaje, że nie spodziewałam się takie odzewu :-) wielkie dzięki za informacje i porady
Aniu- moja Mama kupuje benka, niestety nie jest on w moim zasięgu, mieszkamy w Irlandii, jest spory wybór kamieni, więc licze na to, że coś dobrego znajde :-)
Hann- witaj :-) od razu przyznam, że umaszczenia brytków nie są nam dobrze znane, widziałam, że są liliowe/niebieskie/kremowe, ale na tą chwile, nie potrafie ich rozróżnić <oops>
co do Waszych kocich pociech, są przepiękne! zresztą nie ważne jakiej rasy jest futro, wszystkie są kochane
jak będę miała więcej czasu, pozaglądam do galerii :-) na razie śledze avatary, kolorowe i puchate <mrgreen> :-P i dokształcam się w temacie 8-)
Aniu- moja Mama kupuje benka, niestety nie jest on w moim zasięgu, mieszkamy w Irlandii, jest spory wybór kamieni, więc licze na to, że coś dobrego znajde :-)
Hann- witaj :-) od razu przyznam, że umaszczenia brytków nie są nam dobrze znane, widziałam, że są liliowe/niebieskie/kremowe, ale na tą chwile, nie potrafie ich rozróżnić <oops>
co do Waszych kocich pociech, są przepiękne! zresztą nie ważne jakiej rasy jest futro, wszystkie są kochane
jak będę miała więcej czasu, pozaglądam do galerii :-) na razie śledze avatary, kolorowe i puchate <mrgreen> :-P i dokształcam się w temacie 8-)
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Agnes
witajcie :-) jeszcze raz dziękuje za ciepłe przyjęcie :-)
są tu nasi ''sąsiedzi'' z Cork- Trzy pak po Irlandzku
, których zresztą serdecznie pozdrawiam :-) 
Lumi nie jest pierwszą Irlandkątymabri pisze:Lumi witajcie !! Ojej, jelsi dobrze gdybam to mamy pierwszą Irlandkę na forumPiękna koteczka, mam nadziejeże , że od marca zasypiecie nas fotami <mrgreen> Powodzenia !!
- Agnes
witaj :-) i dziękuje :-) takie słowa, napawają mnie optymizmem <mrgreen> oby tak byłomonika§ pisze:Ojjj, jaka śliczna mordeczka <zakochana>
Miejmy nadzieję, że się szybko zaklimatyzuje, mój kociak po przybyciu do mnie po raz pierwszy, po obwąchaniu każdego kąta, czuł się jak u siebie :-)
Życzę tego i Tobie <mrgreen>
Witamy na forum !
- mimbla
- Kontakt: