Spróbujemy jeszcze jakieś nowe narzędzia wymyślić, może jakiś filmik uda sie sklecić... Na razie spieszę tylko donieść, że panna wczoraj, w 6 dobie, podwoiła swoją wagę urodzeniową, czyli obie z Borgią dały mi porządnego prztyczka w nos, przyspieszając po pierwszych dwóch tak ubogich dobach, że ja tu włosy sobie z głowy rwałam, i "wyrabiając normę" o dzień wcześniej. Zuchy dziewczynki obie <lol>AgA pisze:Mała jest przepiękna
Proszę o więcej tortur
Miot D - Borgia i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Pominięte to zostało:kasia-lukasz pisze:O jest i Diunka na razie śliczny z niej zezolek już myslałam, że przy Cześkowej sesji zdjęciowej zostaniemy pominięci a tu pozytywne rozczarowanie śliczności moje
1) sprzątanie
2) zakupy
3) obiad !!!!!!!!!!!!!!!!
4) jeszcze pranie na dziś było zaplanowane
Koty zaplanowane nie były wcale.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tak, to prawda. Borgia miała takiego jednego "piega", ale w tej chwili cały nosek jest równomiernie wybarwiony. Będę obserwować <lol>Mago pisze:Maleństwo ma pięknie umaszczony pyszczek! Słodziaczek z niej .
Na nosku ma dwa różowe "piegi"? Strasznie fajnie to wygląda . A może z wiekiem te kropeczki zanikną?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Wysłany: Czw 13:28, 08 Maj 2008
No dostanie mi się od miotu C, ale oni wczoraj mieli więcej zdjęć, wiec jakoś się wyrówna Dobrze, że obiad jeszcze z wczoraj.
No sami powiedzcie, jak ja miałam nie pstrykać. Nie było czasu ustawiać dobrze ostrości na głowę, bo mała ciągle jeszcze się trzęsie, ale już można pokazać
No dostanie mi się od miotu C, ale oni wczoraj mieli więcej zdjęć, wiec jakoś się wyrówna Dobrze, że obiad jeszcze z wczoraj.
No sami powiedzcie, jak ja miałam nie pstrykać. Nie było czasu ustawiać dobrze ostrości na głowę, bo mała ciągle jeszcze się trzęsie, ale już można pokazać